Ovidiu Vasu, un singur hop până la candidatura la președinția Consiliului Județean Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1170 Vizualizări

Ovidiu Vasu, un singur hop până la candidatura la președinția Consiliului Județean Mureș

Producătorul de film mureșean Ovidiu Vasu, fiul primarului comunei Râciu, Ioan Vasu, a anunțat miercuri, 11 martie, pe pagina sa de Facebook, că a acceptat propunerea făcută de Partidul Oamenilor Liberi (POL) Târgu-Mureș, de a candidat în acest an din partea ”oamenilor liberi” pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș.

Totuși, pentru a oficializa candidatura mai e nevoie de trecerea unui hop simbolic, respectiv de un vot de susținere online din partea majorității membrilor POL.

”După o discuție de aproximativ trei ore, într-o atmosferă foarte pozitivă, pe care am avut-o cu membri biroului de coordonare al Partidului Oamenilor Liberi, aceștia au aprobat intrarea mea în rândurile lor și m-au desemnat la candidatură pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Mureș. Din această seară, pe sistemul de vot online, vor vota toți membri cotizanți ai POL. Dacă din seara aceasta până miercurea viitoare, primesc și votul majorității membrilor… începem treaba”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Ovidiu Vasu.
Politicianul în vârstă de 41 de ani a promis o campanie ”de căutare și propagare a adevărului din orice problemă”, bazată pe ”naturalețe, simplitate și adevăr.”

”Dacă voi fi votat, veți vedea un proiect și o campanie atipică, bazate pe naturalețe, simplitate și adevăr, fără populism și limbă de lemn. Așteptați-vă din partea mea la o campanie de căutare și propagare a adevărului din orice problemă, nu la o campanie electorală. Eu cred în libertate și în iluminare, nu voi putea altfel… Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și susținere! Cei din POL au urmărit cu atenție opiniile voastre. De exemplu, POL va începe o comunicare mult mai pozitivă, în interesul oamenilor, după intervenția lui Florin Ovidiu Milășan și a altora, iar Dan Mașca, președintele POL, a înțeles foarte exact critica… Argumentele voastre mi-au dat glas și mare încredere astăzi la dezbatere. Veniți alături de mine și alături de tot ceea ce eu reprezint!”, a mai transmis Ovidiu Vasu.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE