Top dezvoltatori de software pentru cazino în 2020 Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 96 Vizualizări

Top dezvoltatori de software pentru cazino în 2020

Diversitatea este cuvântul de bază atunci când vine vorba de jocurile online pentru cazino. Utilizatorul dorește să aibă de unde alege în cazul în care se plictisește de un joc, iar totul să fie la doar un click distanță. Pe piața din România, există operatori online licențiați ONJN care au în ofertă jocuri de la doar 2-3 provideri de soft, dar și nume precum NetBet, la care clienții găsesc jocuri chiar și de la 21 de dezvoltatori importanți de software pentru cazino.

 

NetEnt este un adevărat gigant în acest domeniu. Producătorul scandinav e pe piață de peste două decenii, iar jocurile dezvoltate de acesta au o grafică superbă, plus un „Gameplay” fascinant. De aceea și este atât de căutat de fanii acestor jocuri. NetEnt a lansat pe piață primul slot pentru mobil în 2011 și a reușit constant să aducă îmbunătățiri în domeniul jocurilor de cazino.

 

Atunci când văd semnul Novomatic în fața ochilor, jucătorii de sloturi se gândesc automat la “Book of Ra”. Slotul cu tematică egipteană este unul dintre cele mai populare jocuri în România, existent în mai toate locațiile terestre, dar și o alegere frecventă în mediul online. Fondat în 1980, Novomatic s-a dezvoltat treptat într-unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de software pentru cazino din lume.

 

Playtech e o companie de software pentru cazino care s-a lansat pe piață în 1999 și care a înregistrat un progres vizibil în ultimul deceniu. Unul dintre cele mai cunoscute jocuri ale celor de la Playtech rămâne Gladiator, inspirat din filmul cu același nume, în care rolul principal e interpretat de Russell Crowe. Chiar în 2020, Playtech a semnat un nou acord cu DC, care îi permite să producă sloturi cu Superman, Batman și alți super-eroi din celebrul univers.

 

IGT a produs sloturi video de calitate deja de câteva decenii, iar brandul american are mare succes la noi în țară deoarece principala tematică a jocurilor sale o reprezintă fructele. Și sloturile cu fructe se numără printre preferatele românilor. Totodată, IGT are în portofoliu și câteva jocuri-franciză, printre care Sherlock Holmes și Family Guy. Cei care mizează sume reale la sloturile IGT pot beneficia și de unele dintre cele mai mari jackpoturi de pe piață.

 

Sunt sute de sloturi Microgaming la operatorii de jocuri de noroc din întreaga lume, inclusiv 16 dintre cele mai populare la NetBet Cazino. Cei care intră să le încerce se vor bucura de povești interesante, dar și de o grafică mult peste medie. Thunderstruck II, Immortal Romance sau Lara Croft: Temples and Tombs sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute jocuri produse de acest pionier al industriei de gambling.

 

Onyx are un portofoliu impresionant atunci când vine vorba de sloturi, iar o bună parte dintre ele abordează tematica egipteană sau pe cea a Romei Antice. Așadar, pasionații de istorie și sloturi se pot bucura de două lucruri preferate odată cu accesul unui joc Onyx. Cu peste 15 ani de experiență în domeniu, Onyx este un nume de care cu siguranță vom mai auzi.

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE