Audiențe online și telefonice, la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 372 Vizualizări

Audiențe online și telefonice, la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș

Conducerea Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, luarea unor măsuri de prevenire a răspândirii infecției cu coronavirus Covid-19.

Potrivit documentului, în perioada 11 – 31 martie, accesul publicului va fi permis doar în următoarele spații amenajate la sediul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară și Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Târgu-Mureș: registratură, sala pentru consultări – camera nr. 1 și sala de primire a corespondenței – camera nr. 11, de la parter, precum și la registraturile Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară din Reghin, Sighișoara, Luduș și Târnăveni.

”Audiențele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail, la adresa ms@ancpi.ro. În vederea evitării deplasării la sediul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș, vă recomandăm să ne comunicați pe e-mail solicitarea dumneavoastră – o descriere succintă a problematicii de cadastru sau carte funciară sau un memoriu / o petiție transmisă prin poștă la adresa din Târgu-Mureș, strada Căprioarei nr. 2, județul Mureș, cod poștal 540314”, se menționează în comunicat.

Totodată, la nivelul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș funcționează și un call-center (0743-017.456 sau 0265-211.338), de luni până joi, între orele 8.00 – 16.30, și vineri între orele 8.00 – 14.00.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE