Mureș: Chetă pentru achiziționarea de aparatură de testare COVID-19! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2050 Vizualizări

Mureș: Chetă pentru achiziționarea de aparatură de testare COVID-19!

Conducerea Spitalului Clinic Județean Mureș a anunțat sâmbătă, 14 martie, pe pagina de Facebook a instituției, lansarea unei campanii de strângere de fonduri în vederea achiziționării de aparatură specifică de testare COVID-19. ”Având în vedere actualul context epidemiologic ne dorim să suplimentăm capacitatea de testare prin achiziția de aparatură specifică de testare COVID-19. Dorim să achiziționăm aparatura în cel mai scurt timp motiv pentru care o vom achiziționa direct prin Asociația pentru Spitalul Clinic Județean Mureș, CIF 42359337, cont deschis la BCR Târgu Mureș, IBAN RO85 RNCB 0193 1666 7738 0001”, se precizează pe pagina de Facebook a Spitalului Clinic Județean Mureș.

Potrivit aceleiași surse, costul aparaturii de laborator este de 70.000 de euro, costul aparat mobil de ventilație (complet dotat) este de 40.000 de euro, iar până în prezent s-au adunat 40.000 de euro.

”Oricine dorește să ne sprijine în acest demers, în beneficiul sănătății comunității, poate să doneze în contul asociației sau poate să cumpere aparatura”, au mai transmis reprezentanții Spitalului Clinic Județean Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE