Primăria Târgu-Mureș reduce activitatea cu publicul Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1891 Vizualizări

Primăria Târgu-Mureș reduce activitatea cu publicul

Primarul municipiului Târgu-Mureș, Dorin Florea, a convocat sâmbătă, 14 martie, Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru a se stabili noi măsuri de prevenire a răspândirii infecției cu COVID-19.

La finalul ședinței, primarul Dorin Florea a scris următorul text pe pagina sa de Facebook:

”Am convocat astăzi Comitetul Local pentru Situații de Urgență Târgu Mureș, unde am stabilit noile măsuri care se impun, având în vedere situația existentă la nivel național cu privire la răspândirea coronavirusului. Astfel am dispus următoarele măsuri:

– Primăria Târgu Mureș reduce, începând de luni, partea de program cu publicul. Îi anunț pe târgumureșeni că Ministerul Finanțelor a ținut cont de propunerea mea și a prelungit perioada de plată a taxelor și impozitelor cu bonificație până la sfârșitul lunii iunie. Ceea ce înseamnă că lumea nu mai trebuie să se înghesuie la ghișee și recomand din nou utilizarea modalității de plată online.

– Funcționarii publici care lucrează la Serviciul Taxe și Impozite vor avea un program rotativ, având în vedere expunerea și volumul de muncă la care au fost supuși în ultimele zile.

– Fiecare director va răspunde cu precădere telefonic în următoarele zece zile la solicitările venite din partea cetățenilor.

– La serviciile de stare civilă și evidență a persoanelor vom prelua, în mare parte, cetățenii care se programează online.

– Accesul în Primăria Târgu Mureș se face doar printr-o singură intrare.

– Am dispus dezinfectarea școlilor, grădinițelor, creșelor și parcurilor.

– Începând de luni, activitatea din Piața Armatei va fi sistată, iar piețele de zi vor rămâne deschise și vor funcționa la capacitate redusă.

– Balonul din Complexul de Agrement și Sport „Mureșul” și piscina TCM vor fi închise temporar.
Recomand oamenilor să nu se panicheze, să stea în case pe cât posibil, iar la cumpărături să iasă doar dacă este nevoie și să respecte regulile de igienă.”

(Redacția)

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE