Home / Administratie / Primăria Târgu-Mureș reduce activitatea cu publicul

Primăria Târgu-Mureș reduce activitatea cu publicul

Distribuie

Primarul municipiului Târgu-Mureș, Dorin Florea, a convocat sâmbătă, 14 martie, Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru a se stabili noi măsuri de prevenire a răspândirii infecției cu COVID-19.

La finalul ședinței, primarul Dorin Florea a scris următorul text pe pagina sa de Facebook:

”Am convocat astăzi Comitetul Local pentru Situații de Urgență Târgu Mureș, unde am stabilit noile măsuri care se impun, având în vedere situația existentă la nivel național cu privire la răspândirea coronavirusului. Astfel am dispus următoarele măsuri:

– Primăria Târgu Mureș reduce, începând de luni, partea de program cu publicul. Îi anunț pe târgumureșeni că Ministerul Finanțelor a ținut cont de propunerea mea și a prelungit perioada de plată a taxelor și impozitelor cu bonificație până la sfârșitul lunii iunie. Ceea ce înseamnă că lumea nu mai trebuie să se înghesuie la ghișee și recomand din nou utilizarea modalității de plată online.

– Funcționarii publici care lucrează la Serviciul Taxe și Impozite vor avea un program rotativ, având în vedere expunerea și volumul de muncă la care au fost supuși în ultimele zile.

– Fiecare director va răspunde cu precădere telefonic în următoarele zece zile la solicitările venite din partea cetățenilor.

– La serviciile de stare civilă și evidență a persoanelor vom prelua, în mare parte, cetățenii care se programează online.

– Accesul în Primăria Târgu Mureș se face doar printr-o singură intrare.

– Am dispus dezinfectarea școlilor, grădinițelor, creșelor și parcurilor.

– Începând de luni, activitatea din Piața Armatei va fi sistată, iar piețele de zi vor rămâne deschise și vor funcționa la capacitate redusă.

– Balonul din Complexul de Agrement și Sport „Mureșul” și piscina TCM vor fi închise temporar.
Recomand oamenilor să nu se panicheze, să stea în case pe cât posibil, iar la cumpărături să iasă doar dacă este nevoie și să respecte regulile de igienă.”

(Redacția)

 

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târg de Crăciun la Târgu Mureș

Distribuie Târgul de Crăciun se inaugurează, la Târgu Mureș, în prezența lui Moș Crăciun, în …