Târgu-Mureș: Incubator de afaceri în domeniul medical, la Universitatea ”Dimitrie Cantemir” Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2316 Vizualizări

Târgu-Mureș: Incubator de afaceri în domeniul medical, la Universitatea ”Dimitrie Cantemir”

Conducerea Universității ”Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș a anunțat vineri, 6 martie, pe pagina de Facebook a instituției, demararea proiectului ”Crearea Incubatorului de afaceri în domeniul medical ”Dimitrie Cantemir” cod Mysmis 124855”.

Valoarea proiectului, 6,3 milioane de lei

Proiectul are o valoare de 6.347.297,09 de lei, din care 3.843.911,15 de lei reprezintă valoarea nerambursabilă, și este derulat în perioada 26 august 2019 – 30 iunie 2021 prin intermediul unui parteneriat între Fundația Ecologică ”Dimitrie Cantemir” și Universitatea ”Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș.

”Obiectivul general al proiectului îl reprezintă crearea și dezvoltarea Incubatorului de afaceri în domeniul medical ”Dimitrie Cantemir”, se precizează în comunicat.

Potrivit aceleiași surse, incubatorul de afaceri funcționează în incinta Universității ”Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș, strada Bodoni Sandor nr. 5, și oferă sprijin întreprinderilor nou-înființate cu activitate medicală, prin oferirea următoarelor servicii integrate: închirierea unor spații dotate cu echipamente medicale specifice activităților de medicină dentară, tehnică dentară și balneofiziokinetoterapie, servicii administrative – secretariat, recepție, tipărire, fax, scanare și copiere de documente, servicii de asistență specifică antreprenoriatului – consiliere economică, juridică, formare profesională și informare privind oportunitățile de finanțare și servicii de dezvoltare profesională – networking, acces la evenimente organizate de Universitatea ”Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș, respectiv la congrese, seminarii și reuniuni pe teme specifice medicale.

Obiective specifice:

Obiectivul specific 1: Crearea infrastructurii incubatorului specific domeniilor medicale;

Obiectivul specific 2: Realizarea capacității de lucru a incubatorului prin dotarea cu echipamente specifice domeniilor medicale: Stomatologie, Tehnică dentară, Imagistică dentară, Balneofiziokinetoterapie;

Obiectivul specific 3: Dezvoltarea serviciilor de sprijin pentru firmele incubate.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE