Home / Business / Topul Firmelor Mureșene. Instalații bine alese, la Ordea Prodcom

Topul Firmelor Mureșene. Instalații bine alese, la Ordea Prodcom

Distribuie

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industria a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.

La categoria ”Intreprinderi mici”, secțiunea ”4674 – Comerț cu ridicata al echipamentelor și furniturilor de fierărie pentru instalații sanitare” locul 1 a fost atribuit societății Ordea Prodcom SRL Târgu-Mureș.

Afaceri de 19,3 milioane de lei în 2018

Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea s-a înființat în luna noiembrie 1997, are ca obiect de activitate ”comerț cu ridicata al echipamentelor și furniturilor de fierărie pentru instalații sanitare și de încălzire” și este deținută de Eugen Oroian și Dorina Oroian, ambii având și calitatea de administrator.

Firma a avut o cifră de afaceri de 12,8 milioane de lei în 2017 și de 19,3 milioane de lei în 2018, profit net de 1,8 milioane de lei în 2017 și de 3,7 milioane de lei în 2018, precum și un număr mediu de 34 de angajați în 2017, și 37 în 2018.

Din locuința proprie, într-un sediu modern

Conform paginii web a societății, www.ordea.ro, compania are un început ”ca afacere de familie” odată cu amenajarea, în anul 1997, a unui spațiu comercial în propria locuință.

”Cu resurse minime, într-un spațiu restrâns, am desfășurat activități de comercializare componente de instalații mizând pe mulțumirea clienților. Pe parcurs, dăruirea familiei Oroian și reinvestirea profitului a dus la consolidarea afacerii. Odată cu recunoașterea pe piața mureșeană și din Transilvania, activitatea este extinsă la două locații în Târgu-Mures și compania acumulează noi angajați tot mai valoroși din prisma experienței și a specializării lor”, se menționează pe site-ul firmei.

Potrivit aceleiași surse, în anul 2007 SC Ordea Prodcom a inaugurat noul sediu din Târgu-Mureș, situat pe strada Libertății nr. 122/A.

”Noua locație este una modernă, special creată pentru profilul firmei, cuprinzând showroom, depozite, atelier confecții, birouri. Treptat, și odată cu cerințele pieței, dar cu scopul clar urmărit de satisfacere a clienților, compania a dezvoltat o rețea de distribuție a materialelor de instalații pe întreg teritoriul României. Suntem specializați în furnizarea de fitinguri din fontă cenușie filetate negre și zincate, fitinguri din oțel sudabile din țeavă trasă și țeavă sudată, flanșe din oțel, fitinguri din pvc pentru canalizare și accesorii. Calitatea materialelor de instalații este confirmată de către documentele de origine și certificatele de calitate emise de către producători.

Importăm direct de la producători consacrați din Europa întreaga gamă de fitinguri și accesorii pe care le distribuim în toată țara.

Astfel, clienții noștri sunt companii de instalații, companii de distribuție utilități și utilizatori direcți de materiale pentru instalații”, se menționează pe pagina web www.ordea.ro.

Alex TOTH

 

 

De asemenea, verificati

Rareș Miklos, medalie de bronz si nou record personal

Distribuie Sâmbătă, 13 aprilie, s-a desfășurat Campionatul Național de 10.000 metri, pentru Seniori și pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.