Fabrica Samarcu, sponsorizări pentru școlile din Luduș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 428 Vizualizări

Fabrica Samarcu, sponsorizări pentru școlile din Luduș

În luna iunie 2020 se împlinesc 16 ani de când la Luduș, în prezența primarului de atunci Ovidiu Dancu, a reprezentanților italieni Giovani Tonon, Paolo Zambon și Massimo Padovan, părintele Ilie Dăian a rostit rugăciuni de binecuvântare și a sfințit fabrica Samarcu aparținând grupului OTLAV din Italia care este specializată pentru producerea feroneriei de înaltă clasă.

De atunci, din anul 2004, fabrica Samarcu a contribuit la prosperitatea orașului, la scăderea numărului de șomeri și s-a integrat perfect în activitatea social economică a orașului Luduș. Actualul director al fabricii, Mihail Man, ne-a declarat că politica socială a fabricii este de a returna, sub formă de sponsorizări, a unei părți din beneficiul obținut. De acest lucru ne-am convins de-a lungul anilor consemnând numărul și valoarea sponsorizărilor făcute în domeniul medical și la instituțiile de învățământ din oraș.

Prin cea mai recentă sponsorizare, Școlile Gimnaziale nr. 1 și „Ioan Vlăduțiu” au primit câte cinci Lego Mindstorms și câte un set Renewable Energy Add-on în valoare totală de 8.657,25 de lei, fiecare fără TVA. Totodată, Liceul Tehnologic nr. 1 Luduș a primit echipamente și materiale pentru echipa de robotică în sumă de 9.400 lei.

Aleșii locali au aprobat în ședința Consiliului Local sponsorizările făcute, în sumă de 26.714,5 lei plus TVA, unităților de învățământ din orașul Luduș.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE