Home / Administratie / Măsuri luate la nivelul Primăriei Comunei Deda pentru limitarea răspândirii coronavirusului (COVID-19)

Măsuri luate la nivelul Primăriei Comunei Deda pentru limitarea răspândirii coronavirusului (COVID-19)

Distribuie

Pentru limitarea riscului de transmitere a noului Coronavirus, Primăria Comunei Deda a luat un set de măsuri care se adresează tuturor locuitorilor comunei.

În cazul în care prezintă simptome de gripă obișnuită sau care corespund  celor asociate noului Coronavirus (tuse, febră, respirație îngreunată), pentru soluționarea problemelor administrative, locuitorii comunei sunt rugați să nu se deplaseze la sediul Primăriei Comunei Deda, ci să se adreseze telefonic la numărul 0265/556.212. Cetățenilor li se recomandă să amâne rezolvarea problemelor administrative până la data de 1 aprilie 2020 , și să se deplaseze la sediul Primăriei Deda doar în situații în care ceasta nu mai suportă amânare sau dacă este vorba de dosare care depășesc termenele.

De asemenea, activitățile la căminele culturale și Piața Duminicală din Deda sunt suspendate.

În situația în care au avut contact direct cu persoane care au venit în comună din Italia sau alte țări cu risc, cetățenii sunt rugați să informeze telefonic la Primăria Comunei Deda. Tel. 0265/556.212, Poliția Locală Deda, tel. 0733.082.481, sau la numelele de telefon  0730.079.600 – Primar Lucreția Cadar, 0743.465.346 – Viceprimar Marius Ceontea, 0747.662.775 – Dr. Rodica Ungur.

„Locuitorii comunei Deca pot obține detalii suplimentare la numărul de telefon  0800.800.358, care este un număr de informare, nu unul de urgență. Doar în cazul urgențelor locuitorii pot apela la 112. Locuitorii comunei sunt rugați să ia în serios și să respecte măsurile anunțate, fiind vorba de sănătatea și siguranța tuturor”, a precizat Lucreția Cadar, primarul comunei Deda.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Propunere PNL. Pasaj subteran în zona Cocoșul de Aur

Distribuie Consilierul local al Municipiului Târgu Mureș, Horea Șarlea, a prezentat, în cadrul unei conferințe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.