Home / Invatamant / Consiliere psihologică online pentru studenții UMFST

Consiliere psihologică online pentru studenții UMFST

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu-Mureș, prin Departamentul de Consiliere, Orientare Profesională și Informare Studenți, oferă studenților servicii de consiliere/ asistență psihologică online. Programările se fac la adresa de e-mail counseling.medicina.en@umfst.ro.

„Suportul psihologic poate reprezenta, mai ales în aceste zile, un atu important în controlarea emoțiilor negative generate de știrile false și de avalanșa de informații greu de verificat, care generează sau creează un nivel ridicat de îngrijorare și incertitudine”, a afirmat psihologul doctor Cosmin Popa, șef de lucrări în cadrul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu-Mureș, și coordonator al Departamentului de Consiliere, Orientare Profesională și Informare Studenți, citat de Blogul UMFST.
Potrivit aceleiași surse, de consiliere psihologică pot beneficia toți studenții Universității, indiferent de programul de studii, iar după trimiterea e-mailului, acestora li se vor comunica toate detaliile privind data și ora ședinței, platforma online utilizată etc.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Constantin Fiscu (PNL) vrea să fie ”primarul tuturor sighișorenilor”

Președintele Partidului Național Liberal (PNL) Mureș, senatorul Cristian Chirteș, a anunțat miercuri, 1 iulie, într-o …