Consiliere psihologică online pentru studenții UMFST Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 150 Vizualizări

Consiliere psihologică online pentru studenții UMFST

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu-Mureș, prin Departamentul de Consiliere, Orientare Profesională și Informare Studenți, oferă studenților servicii de consiliere/ asistență psihologică online. Programările se fac la adresa de e-mail counseling.medicina.en@umfst.ro.

„Suportul psihologic poate reprezenta, mai ales în aceste zile, un atu important în controlarea emoțiilor negative generate de știrile false și de avalanșa de informații greu de verificat, care generează sau creează un nivel ridicat de îngrijorare și incertitudine”, a afirmat psihologul doctor Cosmin Popa, șef de lucrări în cadrul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu-Mureș, și coordonator al Departamentului de Consiliere, Orientare Profesională și Informare Studenți, citat de Blogul UMFST.
Potrivit aceleiași surse, de consiliere psihologică pot beneficia toți studenții Universității, indiferent de programul de studii, iar după trimiterea e-mailului, acestora li se vor comunica toate detaliile privind data și ora ședinței, platforma online utilizată etc.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE