Home / Administratie / Cote de teren partajate la Luduș

Cote de teren partajate la Luduș

Distribuie

Un teren în suprafață de 3.666 de metri pătrați s-a aflat în coproprietatea domeniului public al orașului Luduș și al Parohiei Greco-Catolice Luduș, terenul fiind ocupat cu construcțiile aparținând Parohiei Greco-Catolice Luduș.

Prin hotărârea Consiliului Local Luduș nr. 65 din 23 mai 2017 s-a aprobat dezmembrarea imobilului situat în orașul Luduș, strada Viitorului nr. 17 în trei loturi, după cum urmează: Lotul nr. 1 în suprafață de 1.763 de metri pătrați se înscrie într-o carte funciară nouă, cu număr cadastral nou, 57072; lotul nr. 2 în suprafață de 1.774 de metri pătrați care se înscrie într-o carte funciară nouă, cu număr cadastral nou 57073; Lotul nr. 3 în suprafață de 129 de metri pătrați se înscrie într-o carte funciară nouă, cu număr cadastral nou 57074. Toate cele trei loturi se înscriu în favoarea coproprietarilor orașului Luduș – domeniul public și Parohia Greco-Catolică Luduș, adresa administrativă Luduș, strada Viitorului nr. 17.

Prezentat în ședința Consiliului Local Luduș, proiectul de hotărâre privind partajarea unor cote de teren înscrise în Cartea Funciară nr. 57072 Luduș și Cartea Funciară nr. 57074 Luduș a fost aprobată de aleșii locali.

Ioan A. BORGOVAN

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Pod între cartierele Unirii și Aleea Carpați propus de liberalii din Târgu Mureș

Distribuie Viceprimarul liberal al municipiului Târgu Mureș, Alexandru György, a anunțat marți, 27 septembrie, cu …