FOTO: Imagini noi cu șantierul Autostrăzii ”Transilvania” din Mureș! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 592 Vizualizări

FOTO: Imagini noi cu șantierul Autostrăzii ”Transilvania” din Mureș!

Un pasionat din comunitatea Asociațiai Pro Infrastructură a susprins duminică, 15 martie, cadre deosebite pe sectorul de 17,9 kilometri al Autostrăzii ”Transilvania” dintre Iernut și Chețani.

Imaginile au fost publicate alături de un text pe care îl redăm, integral, în rândurile de mai jos:

”Le găsiți pe toate pe forum: http://bit.ly/2QiIMim.

Constructorul (asocierea italiano-germană Astaldi-Max Boegl) se apropie de final, executând ultimele lucrări: umpluturi, asfalt, parapete de protecție, panouri fonoabsorbante, rigole, strat vegetal pe taluzuri, marcaje și indicatoare rutiere.

Progresul fizic este în jur de 90%. Cel mai probabil în perioada iulie-august 2020 tronsonul va fi pregătit pentru inaugurare. Însă deschiderea imediată a circulației are șanse mici de realizare deoarece legătura autostrăzii cu DN15 la Chețani se face printr-un nod rutier aflat pe lotul vecin al celor de la Straco.

Situația financiară precară a antreprenorului român și refuzul CNAIR de a-i plăti lucrările suplimentare survenite după semnarea contractului au transformat acest șantier într-unul cvasi-părăsit.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în stilul caracteristic, nu face absolut nimic pentru a preveni o nouă rușine națională: încă o autostradă „muzeu”, după vestitele exemple din ultimii ani (loturile 3 din A10 Sebeș-Turda și A1 Lugoj-Deva sau A3 Gilău-Nădășelu).”

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!