Home / Administratie / Măsuri noi anti-coronavirus luate la Reghin!

Măsuri noi anti-coronavirus luate la Reghin!

Distribuie

Primarul municipiului Reghin, Maria Precup, a anunțat marți, 17 martie, pe pagina sa de Facebook, luarea de noi măsuri preventive pentru răspândirea infecției cu Covid-19.

Redăm, în rândurile de mai jos, anunțul făcut de primarul municipiului Reghin:

”Date fiind noile prevederi din Decretul nr 195 privind starea de urgență, intrat în vigoare ieri, am convocat astăzi CLSU Reghin într-o nouă ședință de lucru pentru a stabili măsurile ce se impun:
☑️Aprobarea închiderii pieței săptămânale – Piața de joi – pe durata instituirii stării de urgență.
☑️ Piața de zi (Piața Mică) va rămâne deschisă în condițiile în care marfa expusă va fi acoperită cu folie de plastic, distanța dintre vânzători și/sau vânzători – cumpărători, va fi de cel puțin 1,5 metri, iar comercianții vor respecta reglementările impuse prin Hotărârea CNSSU nr. 6 din 09.03.2020.
☑️Suspendarea pe durata stării de urgență a activităților de tip afterschool, a cluburilor școlare, a creșelor și a altor activități extrașcolare, pe raza municipiului Reghin.
☑️Aprobarea continuității transportului în comun pe raza municipiului Reghin dat fiind faptul că circulă un număr redus de persoane (fiind suspendată activitatea școlilor) cu aceste mijloace de transport în comun și în același timp RAGCL respectă măsurile de dezinfecție impuse.
☑️Aprobarea efectuării activităților de dezinfecție pe raza municipiului Reghin (străzi, trotuare, parcuri, locuri de joacă pentru copii etc…).
☑️Aprobarea achiziționării unui sistem de videoconferință în vederea organizării următoarelor întâlniri de lucru ale CLSU Reghin precum și a ședințelor de Consiliu local, pentru a elimina contactul personal și a respecta în același timp măsurile în vederea limitării răspândirii infecției cu Covid-19.
☑️Aprobarea site-ului Municipiului Reghin www.primariareghin.ro ca sursă oficială de informare pentru agenții economici, instituții publice și cetățeni, cu mențiunea că anumite informații de interes general cu privire la starea de urgență vor fi comunicate și pe pagina de facebook ”Municipiul Reghin”, precum și în presa scrisă, la radio și televiziune, după caz.”

(Redacția)

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

1 comentariu

  1. Totul e spre binele nostru spuneti dar de ce nu achizitionati aparatura pentru scoli care ár avea nevoie capierd ex de bac sau de universitate dar intodeauna prioritatea are cine inparte, alte state au investit de mult in asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.