Home / Sanatate / NOU! Linie telefonică de suport psihologic pentru personalul medical, paramedical și sanitar!

NOU! Linie telefonică de suport psihologic pentru personalul medical, paramedical și sanitar!

Estuar, cea mai mare organizație nonguvernamentală din domeniul sănătății mintale din România, lansează 4medicALL, o linie telefonică de consiliere și suport psihologic pentru personalul medical, paramedical și sanitar implicat în tratarea persoanelor infectate cu virusul Covid-19.

„Situația în care ne aflăm la nivel național și global creează angoase pentru cei mai mulți dintre noi. Izolarea socială, schimbările, incertitudinea și vulnerabilitatea fizică ne pot afecta și sănătatea mintală, de care este important să avem grijă. Totuși, cei mai expuși și mai încercați în această perioadă sunt cadrele medicale, linia I de intervenție, cei care poartă responsabilitatea de a trata simptomele unui virus nou. Colegii mei terapeuți își vor folosi toată priceperea din peste 27 de ani de experiență a fundației, pentru  a-i ajuta să gestioneze mai ușor provocările acestor zile”, a declarat Amedeea Enache, director executiv al Fundației Estuar.

Linia telefonică 4medicALL este deschisă începând de luni, 16 martie, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 10.00 și 18.00. În funcție de evoluția situației și a solicitărilor, programul poate fi extins. Membrii personalului medical, paramedical și sanitar pot primi consiliere la numerele de telefon 0758-119.314, 0758-119.313, 0758-119.304 sau pe e-mail, la consiliere@estuar.org.

Despre Fundația Estuar

Estuar este cea mai mare organizație non-guvernamentală din România care lucrează cu și pentru persoane diagnosticate cu boli mintale. Cu centre de zi în București, Ploiești, Cluj și Giurgiu, Estuar oferă beneficiarilor săi diferite servicii, printre care consiliere psihiatrică, psihologică și vocațională, servicii de prevenție și recuperare sau terapie ocupațională.

Alex TOTH

 

Citeste si:  FOTO: Ansamblul statuar dedicat Școlii Ardelene, recepționat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: RotaKids Club Târgu Mureș Maris, la început de drum

În premieră pentru județul Mureș, sâmbătă, 14 mai, la Târgu Mureș a fost chartat primul …