Târgu-Mureș va deveni centru abilitat pentru diagnosticarea infecției cu Covid-19 Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5343 Vizualizări

Târgu-Mureș va deveni centru abilitat pentru diagnosticarea infecției cu Covid-19

În cursul zilei de marți, 17 martie, prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a avut o întâlnire la care au participat conducerile Direcției de Sănătate Publică, Spitalului Clinic Județean de Urgență Mureș, Spitalului Clinic Județean Mureș, Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu-Mureș.

Potrivit Biroului de presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș, s-a decis reorganizarea activității în cadrul Centrului de Cercetări Avansate Medico-Farmaceutice din cadrul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu-Mureș, pentru a putea realiza determinările specifice de laborator, în vederea stabilirii diagnosticului infecției cu noul coronavirus SARS-COV-2.

”În paralel, Spitalul Clinic Județean de Urgență Mureș a solicitat Ministerului Sănătății includerea centrului din Târgu-Mureș printre centrele abilitate să realizeze testele specifice. Imediat după obținerea acordului și primirea reactivilor necesari, se vor demara procedurile de diagnostic”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE