FOTO: Accident cu cinci mașini pe E60, în județul Mureș! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2528 Vizualizări

FOTO: Accident cu cinci mașini pe E60, în județul Mureș!

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a anunţat, miercuri, producerea unui accident cu cinci autovehicule implicate, pe DN13 E60, între localităţile Văleni şi Acăţari, cauza nepăstrării distanţei corespunzătoare în timpul mersului.
”Astăzi (miercuri, n.r.), în jurul orei 09.00, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier, pe DN13 E60, între localităţile Văleni şi Acăţari, în care au fost implicate mai multe autovehicule. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, pe DN13 E60, la km 155+840 m, se pare că evenimentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă corespunzătoare în timpul mersului, de către conducătorii a trei autoturisme, care se deplasau pe acelaşi sens de mers, respectiv Sighişoara-Târgu Mureş. De asemenea, unul dintre autoturismele în cauză a fost proiectat pe sensul opus de mers, respectiv Târgu Mureş-Sighişoara, unde a intrat in coliziune laterală cu un alt autoturism, acesta din urmă pătrunzând pe contrasens, unde a colizionat un alt autovehicul”, a afirmat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală, uşoară la prima vedere, a unei femei, pasageră în autoturismul care se deplasa din direcţia Târgu Mureş – Sighişoara, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Toţi conducătorii auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
„În cauză, poliţiştii efectuează cercetări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului”, a precizat IPJ Mureş.
Din cauza accidentului, circulaţia pe DN13 E60 a fost blocată aproximativ două ore.

(www.agerpres.ro / Foto: Csabi Szentgyorgyi – Info Trafic Targu Mures + Radare)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE