Bărbat reținut pentru furturi dintr-un atelier Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 210 Vizualizări

Bărbat reținut pentru furturi dintr-un atelier

La data de 17 martie, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Mureş au identificat un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Târgu-Mureş, bănuit de comiterea a două fapte de furt din atelierul unei societăţi comerciale de pe raza municipiului Târgu-Mureş.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, din cercetări a reieşit că în cursul lunii septembrie 2019, precum şi în noaptea de 29 februarie spre 1 martie 2020, cel în cauză ar fi pătruns prin efracţie în atelierul unei societăţi comerciale din Târgu-Mureş, de unde ar fi sustras mai multe scule electrice.

”Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ 6.000 de lei. În urma administrării probatoriului, la data de 17 martie, faţă de bărbatul în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore,  acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureş. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, sub coordonarea unităţii de Parchet competente”, se precizează în comunicat.

(Redacția)

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE