ULTIMA ORĂ! NEPI Rockcastle amână deschiderea Shopping City Târgu-Mureș! Business
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 10981 Vizualizări

ULTIMA ORĂ! NEPI Rockcastle amână deschiderea Shopping City Târgu-Mureș!

NEPI Rockcastle, liderul investițiilor imobiliare din Europa Centrală și de Est, a anunțat joi, 19 martie, în contextul situației actuale, coroborat cu nivelul foarte ridicat de interes generat în comunitatea locală, a decis amânarea deschiderii Shopping City Târgu-Mureș, programată inițial pentru 26 martie.

„Încă de la debutul proiectului am remarcat un interes foarte mare al comunității pentru Shopping City Târgu-Mureș. Cu siguranță că ziua deschiderii ar fi generat, în acest context, un număr important de clienți dornici să viziteze cel mai modern centru comercial din regiune. Tocmai de aceea, pentru că punem pe primul loc sănătatea acestora, împreună cu autoritățile locale și chiriașii am decis să amânăm inaugurarea”, a declarat Dorinel Udma, Asset Manager, SC Târgu Mureș.

Data la care Shopping City Târgu-Mureș va fi inaugurat a fost mutată pentru finalul lunii aprilie, dar urmează să fie stabilită și comunicată în mod cert doar în funcție de recomandările autorităților, precum și a garantării siguranței clienților și angajaților. NEPI Rockcastle își reafirmă atenția pe care o acordă oferirii unei experiențe de shopping și entertainment în deplină securitate.

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE