Home / Business / Mureș: Delgaz Grid asigură continuitatea în alimentarea cu energie electrică și gaze naturale

Mureș: Delgaz Grid asigură continuitatea în alimentarea cu energie electrică și gaze naturale

Distribuie

Compania Delgaz Grid Târgu-Mureş, parte a Grupului german E.ON, care deserveşte peste 3 milioane de clienţi în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României, a anunţat, vineri, că va pune în aplicare un plan de măsuri în situaţia generată de răspândirea COVID-19 şi va asigura continuitatea în alimentarea cu energie electrică şi gaze naturale.
„Delgaz Grid, compania de distribuţie a gazelor şi energiei electrice din cadrul grupului E.ON, este pregătită să facă faţă situaţiei generate de răspândirea coronavirusului, fiind pus în aplicare un plan cu acţiuni şi măsuri menite să asigure continuitatea alimentării consumatorilor. Astfel, activităţile de bază: dispecerat, intervenţii pentru soluţionarea incidentelor şi deranjamentelor la reţelele de energie, precum şi mentenanţa sistemului de distribuţie continuă să se desfăşoare normal. Totuşi, o parte a lucrărilor de teren a fost limitată, în scopul protejării clienţilor şi angajaţilor, fără a fi afectată siguranţa şi continuitatea alimentării cu energie. Totodată, au fost instituite măsuri de protecţie prin intensificarea igienizării tuturor spaţiilor de lucru. În acelaşi timp, din grijă pentru clienţi şi angajaţi, activitatea Centrelor de Relaţii cu Publicul este suspendată temporar, începând cu data de 23 martie, urmând ca interacţiunile cu persoanele fizice sau juridice să fie efectuate prin intermediul canalelor alternative”, a anunţat Delgaz Grid.
Referitor la activitatea de procesare a cererilor de racordare la reţea şi de emitere a avizelor de amplasament, compania a precizat că aceasta se va realiza exclusiv online, prin intermediul portalului Delgaz Grid www.delgaz.ro.
„Ne cerem scuze pentru întârzierile care pot apărea, dar îi asigurăm pe clienţi că facem totul pentru a le soluţiona cât de repede posibil. Compania Delgaz Grid asigură în continuare funcţionarea permanentă, 24/7, a dispeceratului de urgenţă şi a echipelor de intervenţie. Pentru a ne proteja sănătatea solicităm sprijinul clienţilor pe care îi rugăm să păstreze o distanţă de minimum 2 metri faţă de personalul companiei noastre aflat la intervenţii în reţeaua de energie electrică sau la instalaţiile de utilizare a gazelor naturale. De asemenea, îi rugăm să ne anunţe dacă se află în izolare la domiciliu. Le mulţumim clienţilor pentru înţelegere şi dorim să le transmitem faptul că respectăm cu stricteţe toate recomandările şi măsurile anunţate de autorităţi în vederea limitării răspândirii coronavirusului şi ne vom conforma tuturor măsurilor care vor fi anunţate pe viitor”, au subliniat reprezentanţii companiei.
Delgaz Grid, companie din cadrul Grupului german E.ON, deserveşte peste 3 milioane de clienţi. Compania operează o reţea de gaze naturale de circa 22.000 de kilometri în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României( Cluj, Bistriţa Năsăud, Maramureş, Satu Mare, Sălaj, Timiş, Arad, Bihor, Caraş-Severin, Hunedoara, Mureş, Sibiu, Alba, Harghita, Iaşi, Botoşani, Vaslui, Suceava, Neamţ şi Bacău) şi o reţea de electricitate de peste 81.000 km în şase judeţe din Moldova: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui.
Compania a precizat că, de la intrarea pe piaţa locală, în anul 2005, E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro în principal pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate şi a virat către stat impozite şi taxe de 2 miliarde de euro.

(www.agerpres.ro)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Licitație de 2,6 milioane de euro pentru exploatarea forestieră a 89.320 de metri cubi de lemn

Distribuie Regia Națională a Pădurilor Romsilva RA Mureș a demarat, în data de 1 martie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.