Mureșenii, rugați să doneze! Strângere de fonduri organizată de Crucea Roșie! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 194 Vizualizări

Mureșenii, rugați să doneze! Strângere de fonduri organizată de Crucea Roșie!

În cadrul ședinței de plen a Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Mureș de vineri, 20 martie, a fost discutată problema voluntarilor, împreună cu directorul Filialei Mureș a Crucii Roșii, Magda Bercea, a anunțat consilierul județean Dragoș Bardoși, președintele ATOP Mureș.

”Până în prezent un număr mare de mureșeni si-au trimis datele filialei Crucii Roșii și si-au arătat disponibilitatea de a ajuta. Aceștia au fost introduși într-o bază de date și în cazul în care situația o va cere vor fi selectați, contactați, instruiți și vor urma să desfășoare diferite acțiuni. În aceste zile, voluntarii permanenți de la Crucea Roșie Mureș au distribuit pachete cu produse alimentare de bază și produse de igienă persoanelor fără aparținători, aflate în autoizolare sau izolare, conform normelor și standardelor organizației în situații de urgență”, a precizat consilierul județean Dragoș Bardoși.

Apel pentru mureșenii care vor să ajute

Totodată, președintele ATOP Mureș a arătat că în această perioadă Crucea Roșie derulează o campanie de strângere de fonduri pentru achiziția de alimente și produse de igienă pentru persoanele aflate în situații de izolare, persoane nevoiași etc. și a făcut în acest sens un apel către mureșenii care doresc să contribuie, prin intermediul unor donații în bani, la reușita campaniei.

”Este exclusă derularea unei campanii de colectare de produse! Toți cei care doresc să sprijine Crucea Rosie și să își manifeste solidaritatea, o pot face donând în contul RO 89 RNCB 0193 0159 7034 0001, deschis la BCR Central Târgu-Mureș”, a menționat consilierul județean Dragoș Bardoși.

Sursele oficiale, recomandate pentru informare

O altă temă discutată în cadrul ședinței s-a referit la diseminarea de informații în această perioadă în care în România a fost decretată starea de urgență.

”Recomandarea este clară! Urmăriți doar sursele oficiale ale Guvernului, Ministerului de Interne, Departamentului pentru Situații de Urgență, Prefecturi, autorități locale! ATOP Mures a decis să-și suspende ședințele însă comunicarea între membri autorității se va desfășura, în continuare, prin instrumente de comunicare online. Le dorim sănătate și putere de muncă celor aflați în prima linie: medici si personal medical, polițiști, jandarmi, pompieri, militari sau voluntari! Doamne ajută!”, a mai transmis președintele ATOP Mureș.

Alex TOTH

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE