Home / Business / Stare de urgență. Magazinele din mall-uri, închise!

Stare de urgență. Magazinele din mall-uri, închise!

În cursul serii de sâmbătă, ministrul de Interne al României, Marcel Vela, a prezentat  noi măsuri împotriva răspândirii Covid-19, care fac obiectul unei noi Ordonanțe Militare.

”Se suspendă temporar activitățile de comercializare cu amănuntul a produselor și serviciilor în centrele comerciale  în care își desfășoară activitatea mai mulți operatori economici, cu excepția vânzării produselor  alimentare, veterinare sau farmaceutice, și a serviciilor de curățătorie. În termeni mai generali, este vorba despre mall-uri. Prin centrul comercial se înțelege structura de vânzare cu suprafață medie sau mare în care se desfășoară activități de comercializare cu amănuntul de produse,  servicii de piață și de alimentație publică, ce utilizează o infrastructură comună și utilități adecvate. Acestă măsură se va aplica începând cu data de 22 martie 2020, ora 22.00”, se precizează în articolul 2 al respectivei Ordonanțe Militare.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Aleșii locali din Sovata, solidaritate și conlucrare pentru binele comunității

Sala de ședințe a Primăriei orașului Sovata a găzduit marți, 27 octombrie, ceremonia de investire …