ULTIMA ORĂ! Situația infecțiilor cu noul coronavirus la nivelul județului Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 13260 Vizualizări

ULTIMA ORĂ! Situația infecțiilor cu noul coronavirus la nivelul județului Mureș

Până astăzi, 21 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 367 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Totodată, în județul Mureș, la data de 21 martie, ora 13.00, se înregistrează 1688 persoane autoizolate la domiciliu și 59 de persoane aflate în spațiile de carantină. 18 persoane sunt internate în județul Mureș cu suspiciune de infecție cu Coronavirus.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, până în prezent, au fost înregistrate 6 dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352, alin.1 Cod Penal. De asemenea, în cursul zilei de ieri, 20.03.2020, polițiștii mureșeni au aplicat 8 sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile O.U.G. 1/1999. Dintre acestea, 7 sancțiuni au fost aplicate unor persoane fizice care nu au respectat măsura autoizolării, iar o sancțiune a fost aplicată reprezentantului unei societăți comerciale care a încălcat măsura suspendării activității.

În cursul zilei de ieri, 20 martie 2020, Direcția de Sănătate Publică Mureș a aplicat trei sancțiuni în valoare totală de 11.600 lei unor supermarket-uri din județul Mureș pentru nerespectarea măsurilor de combatere a infecției cu Covid-19. Printre deficiențe se numără: nepurtarea echipamentului de protecție, curățenie deficitară și aglomerație. Pentru nerespectarea măsurii de autoizolare la domiciliu, DSP Mureș a aplicat 3 sancțiuni în valoare totală 30.000 lei.

Ieri, 20.03.2020, pe Aeroportul Transilvania din Târgu Mureș a aterizat cursa de la Budapesta. Din numărul total de 33 de pasageri, 10 au intrat în autoizolare la domiciliu.

(Comunicat de presă, Instituție Prefectului – Județul Mureș)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE