Home / Agricultura / Dafcochim Agro, alături de agricultori

Dafcochim Agro, alături de agricultori

Distribuie

Dafcochim Agro asigură furnizarea de inputuri pentru agricultorii transilvăneni astfel încât tehnologiile agricole să nu sufere de starea de necesitate creată de pandemia de Covid-19.

”Echipa tehnică și comercială a Dafcochim Agro este la datorie, asigurând un flux continuu de livrare a semințelor, îngrășămintelor minerale și a produselor de protecția plantelor către fermieri, care în aceste zile tulburi pentru lumea întreagă trebuie să pună bazele noilor recolte și să contribuie direct la asigurarea hranei populației țării. Suntem pe deplini conștienți de situația actuală și vom respecta cu strictețe regulile impuse de către oficialități, iar la rândul nostru vrem să-i asigurăm pe fermieri că toate inputurile de care au nevoie le avem în stoc și le putem livra în cel mult 24 de ore de la plasarea comenzii. Considerăm că în situații de criză agricultura trebuie sprijinită cu prioritate, iar asigurarea hranei populației reprezintă o verigă importantă de siguranță națională, poate cea mai importantă din punctul nostru de vedere. Ne rugăm la bunul Dumnezeu să ne ferească de calamități naturale, iar culturile fermierilor din toată țara să ajungă la maturitate deplină cu recolte valoroase cantitativ și calitativ”, a declarat Liviu Cojoc, manager general al companiei Dafcochim Agro Târgu-Mureș.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Pui drăgălaș de pavian cu mantie, noua vedetă la la Grădina Zoo

Distribuie Un pui drăgălaș de pavian cu mantie este noua vedetă a Grădinii Zoologice din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.