Târgu-Mureș: Un consilier local îi scrie lui Raed Arafat! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5124 Vizualizări

Târgu-Mureș: Un consilier local îi scrie lui Raed Arafat!

Consilierul local Radu Bălaș, reprezentant al Partidului Oamenilor Liberi (POL) în Consiliul Local Târgu-Mureș, a adresat sâmbătă, 21 martie, prin intermediul paginii sale de Facebook, o scrisoare deschisă șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat.

Redăm, în rândurile de mai jos, scrisoarea semnată de Radu Bălaș:

”Dragă Raed,

Nu știu ce strategii și planuri ai, de ce nu mai dați informații pentru fiecare județ, dar orașul Târgu Mureș, de unde ai plecat și care te-a făcut celebru, așteaptă de șapte zile rezultatul testului Theodorei Benedek, medic cardiolog și consilier local.

Ea a fost în proximitatea senatorului liberal infectat, apoi a umblat prin clinica de cardiologie și a fost la o ședință de consiliu local. Zeci de oameni au intrat în autoizolare din această cauză, persoane care nu apar în statistici oficiale, printre care mă număr și eu.

Să știi că din pricina întârzierii exagerate a rezultatului acestui test, prin orașul tău iubit au început deja să circule o grămadă de scenarii și teorii ale conspirației, iar oamenii cred că li se ascunde ceva. Fă bine coboară printre muritori, demonstrează-ți profesionalismul mult trâmbițat și anunță-ne și pe noi dacă știi ceva.

Radu Bălaș,
fost jurnalist, care, în anii 1994-2000, a scris zeci de articole în presa centrală în favoarea ta, atunci când ăia din București doreau să desființeze SMURD-ul.”

(Redacția)

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE