Home / Business / Taxi Cornișa Viva, transport gratuit pentru personalul Clinicilor de Boli Infecțioase I și II Târgu-Mureș!

Taxi Cornișa Viva, transport gratuit pentru personalul Clinicilor de Boli Infecțioase I și II Târgu-Mureș!

Distribuie

Conducerea societății care deține brandul Taxi Cornișa Viva a decis să ofere transport gratuit între domiciliu și locul de muncă (și invers) personalului de la Clinicile de Boli Infecțioase I și II din Târgu-Mureș. Decizia este valabilă începând de marți, 24 martie, pe perioada stării de urgență din România decretată în contextul pandemiei de Covid-19, iar numărul călătoriilor gratuite este de două/zi. Totodată, conducerea firmei de taximetrie a luat măsuri pentru dezinfectarea tuturor autoturismelor din parcul auto, demers care are rolul de a proteja atât personalul firmei, cât și clienții care apelează la serviciile Taxi Cornișa Viva.

Reporter: Ce măsuri generale a luat firma dumneavoastră de taximetrie pentru siguranța personalului și a clienților, pentru a limita răspândirea Covid-19?

Laura Fărcaș, administrator Taxi Cornișa Viva: Încă de la primele cazuri apărute pe teritoriul țării noastre, conducerea societății noastre a înțeles gravitatea acestei pandemii și faptul că sănătatea angajaților și clienților săi este cea mai importantă. În acest sens, începând încă din data de 11 martie s-a luat decizia dezinfectării fiecărei mașini, zilnic, șoferii noștri urmând proceduri stricte pentru a dezinfecta interiorul mașinii, mânerele portierelor și alte zone de contact direct. Aceste proceduri au fost aplicate strict și controlat, astfel încât să fie respectate de absolut toți angajații. Pe lângă curățarea zilnică a mașinii cu dezinfectant, fiecare șofer este instruit să poarte mănuși și mască de protecție, să nu invite pasageri pe locul din dreapta și, pe cât posibil, să se limiteze la transportul a doar două persoane pe bancheta din spate. Începând cu data de 18 martie societatea noastră a început să echipeze mașinile cu folie de protecție pe interior, atât scaunele din față cât și bancheta din spate. Această măsură se aplică treptat, fiind în curs de finalizare un număr de 13 mașini, urmând să echipăm un număr cât mai mare de mașini, atât cât ne permite timpul, materia primă și disponibilitatea colaboratorilor noștri care se ocupă de această procedură de aplicare.

Rep.: Cine și în ce condiții beneficiază de călătorii gratuite pe perioada stării de urgență?

L.F.: Călătoriile gratuite pe care noi le oferim sunt în beneficiul angajaților din cadrul Clinicilor de Boli Infecțioase I și II din Târgu-Mureș pe toată perioada stării de urgență cu posibilitate de prelungire și după încheierea acesteia. Aceștia pot beneficia de transport gratuit la orice oră, de la domiciliu la locul de muncă și înapoi, în baza unui voucher care este emis de noi și înmânat conducerii celor două clinici.

Rep.: Ce trebuie să facă personalul medical respectiv pentru a beneficia de voucher și implicit de călătorii gratuite?

L.F.: Conducerea clinicii distribuie angajaților săi voucherele de călătorie, în număr de două pe zi, pentru transportul de la domiciliu la locul de muncă și înapoi. Acestea se prezintă șoferilor noștri împreună cu legitimația de serviciu. Beneficiarii nu trebuie decât să lanseze comanda în același mod obișnuit ca până acum, prin apel la dispeceratul nostru sau prin comandă online cu ajutorul aplicației noastre Taxi Cornișa Viva, accesibilă pe orice tip de telefon și care se poate descărca gratuit.

A consemnat Alex TOTH

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Popice: Înfrângere pe terenul campioanei en-titre

Distribuie Echipa de popicari din cadrul CSM Târgu Mureș a pierdut jocul etapei a IV-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.