Home / Administratie / Consilierii locali din Târgu-Mureș, convocați la ședință

Consilierii locali din Târgu-Mureș, convocați la ședință

D I S P O Z I Ţ I A   nr.  806

Din  24  martie  2020

privind convocarea Ședinței  ordinare a Consiliului local municipal

Târgu Mureș  din  data de  30   martie  2020

 

Primarul  Municipiului  Târgu Mureș,

 

Având în vedere prevederile  art. 133  alin (2), art.  134 alin. (1) lit. a),  alin. (2) , alin. (3) lit. b)  şi art. 196 alin. (1)  lit. b)  din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ,

D i s p u n e :

 

Art. 1.  Ședința  ordinară  a  Consiliului local municipal Târgu Mureș  se convoacă pentru  ziua  de  luni, 30 martie  2020, ora 12°°, la sediul Municipiului Târgu Mureș, camera 45, conform  documentului de convocare anexat.

Art. 2. Documentele înscrise în Proiectul Ordinii de zi a şedinţei  sunt puse la dispoziţia consilierilor locali ai Consiliului local municipal Târgu Mureş în format fizic şi electronic.

Art. 3. Proiectele  de hotărâre  înscris pe ordinea de zi, însoţite de documentele prevăzute de lege, se trimit  spre avizare Comisiilor de specialitate ale  Consiliului local municipal Târgu Mureș.

Art. 4. Cu privire la proiectele  de hotărâre  menţionate, se pot formula şi depune amendamente în condiţiile art. 138 alin. 12 din O.U.G.  nr. 57/2019 privind Codul administrativ.

Art. 5. Cu ducerea la îndeplinire  a  prezentei dispoziții se încredințează Secretarul general al Municipiului Târgu Mureș.

Art. 6.  În conformitate cu prevederile art. 252 alin 1 lit. c, ale art. 255 din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ, și ale art. 3 alin. 1 din Legea nr. 554/2004, Legea contenciosului administrativ, prezenta Dispoziție se înaintează Prefectului Județului Mureș pentru exercitarea controlului de legalitate.

 

Primar,                                                                   

Dorin Florea

                          

Viză de legalitate,

Secretar general al Municipiului Târgu Mureș,           

Director Executiv D.J.C.A.A.P.L.                

Buculei Dianora-Monica

                                                                                            

Anexă la Dispoziţia nr.  806/24.03.2020                                                                     

a Primarului Municipiului Târgu Mureş

 

Convocator

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 806 din 24 martie 2020  se convoacă şedinţa  ordinară a Consiliului local municipal Târgu Mureş, care va avea loc luni, 30 martie 2020, ora 12ºº, la sediul Municipiului Târgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următorul

Proiect ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea suspendării  taxelor prevăzute de H.C.L.M. nr. 106/25.04.2019 și H.C.L.M. nr. 246/26.09.2019 în vederea sprijinirii IMM-urilor și persoanelor fizice din municipiul Târgu Mureș pe durata stării de urgență și reducerea acestora în perioada următoare acesteia.
  2. Proiect de hotărâre privind  aprobarea termenului limită de depunere a solicitărilor de finanţare nerambursabilă de la bugetul local a Programelor/proiectelor/acţiunilor culturale pentru anul 2020.
  3. Proiect de hotărâre privind  mandatarea reprezentantului A.G.A., dl. Bakos Levente, să aprobe documentele referitoare la subiectele de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Adunării Generale a Acţionarilor  Compania Aquaserv SA, din data de 02 aprilie 2020.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii continuităţii serviciului de salubrizare, de către actualul operator de pe raza municipiului Târgu Mureş, pe perioada stării de urgenţă.
  5. Proiect de hotărâre privind înființarea Autorității de autorizare a municipiului Târgu Mureș în vederea eliberării licențelor de traseu, aprobarea Regulamentului de acordare a licențelor de traseu în domeniul serviciilor publice de transport local de persoane și completarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Serviciului Public Administrarea Domeniului Public.

Documentele  înscrise în Proiectul Ordinii de zi a şedinţei  sunt puse la dispoziţia consilierilor locali ai Consiliului local municipal Târgu Mureş, în format fizic şi electronic.

Proiectele  de hotărâre  înscrise  pe ordinea de zi, însoţite  de documentele prevăzute de lege, se trimit  spre avizare Comisiilor de specialitate ale  Consiliului local municipal Târgu Mureș.

Cu privire la proiectele de hotărâre menţionate, se pot formula şi depune amendamente în condiţiile art. 138 alin.12 din O.U.G.  nr. 57/2019 privind Codul administrativ.

                                                                                         

Primar,

Dorin Florea

              

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Iulian Sîrbu, viziune pentru transformarea Sighișoarei în Oraș Verde

Primarul din Sighişoara, Iulian Sîrbu, susţine că municipiul va adopta o serie de politici de …