Home / Business / Framo România, autorizație de mediu actualizată

Framo România, autorizație de mediu actualizată

Conducerea SC Framo România SRL anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitarii privind actualizarea Autorizaţiei integrate de mediu nr. SB 134/27 iulie 2012, emisă pentru ,,Fermă de găini ouătoare”, activitate încadrată în Anexa 1 a Legii nr. 278/24 octombrie 2013, privind emisiile industriale punctul 6.6 pentru ,,Instalaţie pentru creşterea intensivă a păsărilor, având capacitatea mai mare de 40.000 de locuri”, pe un amplasament din localitatea Gurghiu, strada Petru Maior nr. 133.

Potrivit unui comunicat, informaţii privind impactul potenţial asupra mediului al activităţilor pentru care se solicită actualizarea Autorizaţiei integrate de mediu pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureş, Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, judeţul Mureş, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 și de marti până vineri, între orele 9.00 – 12.00.

Observaţiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc în scris, zilnic, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureş, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 și marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00 sau electronic, la adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

30 de afaceri noi finanțate în Sânpaul

În cadrul proiectului POCU intitulat ”Măsuri de optimizare a sistemului de intervenție integrată comunitară în …