Măsuri suplimentare de protecție a sighișorenilor Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 270 Vizualizări

Măsuri suplimentare de protecție a sighișorenilor

Biroul de presă al Primăriei municipiului Sighișoara, a anunțat, pe pagina de Facebook a instituției, luarea de noi măsuri pentru prevenirea răspândirii infecției cu Covid-19.

Redăm, în rândurile de mai jos, conținutul integral al comunicatului de presă:

”Comitetul Local pentru Situații de Urgență Sighișoara a adoptat noi măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID-19:

– Comitetul Local pentru Situații de Urgență Sighișoara convocat luni 23 martie 2020, a analizat situația și a stabilit noi măsuri la nivel local, în vederea prevenirii riscului de răspândire a infecției cu Covid-19.
– S-a prelungit termenul de suspendare a activității unităților de învățământ, inclusiv a creșelor, până la data de 21 aprilie 2020.
– Pentru evitarea aglomerării în mijloacele de transport public local s-a dublat numărul de autovehicule în orele de vârf (dimineața, amiaza și seara), iar în restul zilei va circula un singur autobuz la interval de o oră pe fiecare rută.
– Programul de lucru cu publicul la S.P.C.L.E.P. Sighișoara se va derula de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 11.00 iar programarea oficierii cununiilor civile se suspendă pe perioadă nedeterminată. Căsătoriile civile programate până la data de 23 martie 2020 se vor oficia conform programărilor.
– Pentru evitarea aglomerării în Piața Agroalimentară Sighișoara, se permite accesul unui număr de maximum 100 persoane/suprafața pieței. Se suspendă activitatea magazinelor/spațiilor comerciale care desfășoară comerț cu produse nealimentare.
– Se suspendă activitățile de interes local a persoanelor care beneficiază de ajutor social.
– Acțiunile de curățare, spălare și dezinfectare a zonelor aglomerate, se vor efectua de către operatorul de salubritate SC Schuster Ecosal SRL cel puțin o dată pe zi.
– Precizăm că în Componența acestui Comitet Local pentru Situații de Urgență intră reprezentanți ai Primăriei Municipiului Sigișoara, ai serviciilor publice, ai Direcției de Sănătate Publică și Direcției Sanitar-Veterinare, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai societăților de utilități, precum și reprezentanți ai instituțiilor locale care asigură ordinea și liniștea publică.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE