Rețeaua școlară din Luduș, aprobată Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 290 Vizualizări

Rețeaua școlară din Luduș, aprobată

În conformitate cu prevederile articolului 61 din Legea nr. 1/2011, a Educației Naționale și cu prevederile articolului 22 din Metodologia privind fundamentarea cifrei de școlarizare pentru învățământul preuniversitar de stat, Consiliul Local Luduș aprobă organizarea rețelei școlare a unităților de învățământ  preuniversitar de stat pentru anul școlar 2020 – 2021.

Răspunzând solicitării făcute de Inspectoratul Școlar Județean Mureș, Consiliul Local Luduș a stabilit Rețeaua școlară de pe raza orașului pentru anul școlar 2020 – 2021 după cum urmează: Liceul Tehnologic  nr. 1 (liceu tehnologic profesional), Școala Gimnazială nr. 1 (primar-gimnazial), Școala Gimnazială ”Ion Vlăduțiu” (primar – gimnazial), Grădinița „Căsuța Fermecată” (preșcolari), care are arondate Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 din strada Vânătorilor, Grădinița cu Program Normal nr. 1 din strada Vânătorilor, Grădinița cu Program Normal nr. 2 din strada Crinului, Grădinița cu Program Normal din Gheja, Grădinița cu Program Prelungit din Roșiori, precum și secția CSS pe lângă Grupul Școlar Industrial Luduș.

În anul școlar 2020 – 2021 nu sunt prevăzute desființări sau comasări de școli, singura diferență față de anul precedent fiind schimbarea denumirii din Program Normal în Program Prelungit, deoarece s-a desființat grupa de Program Normal din Roșiori.

Inspectoratul Școlar Județean Mureș a acordat avizul conform pentru unitățile de învățământ preuniversitar din orașul Luduș, pentru anul școlar 2020 – 2021, iar Consiliul Local a aprobat proiectul de hotărâre elaborat în acest sens.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE