Home / Invatamant / Rețeaua școlară din Luduș, aprobată

Rețeaua școlară din Luduș, aprobată

În conformitate cu prevederile articolului 61 din Legea nr. 1/2011, a Educației Naționale și cu prevederile articolului 22 din Metodologia privind fundamentarea cifrei de școlarizare pentru învățământul preuniversitar de stat, Consiliul Local Luduș aprobă organizarea rețelei școlare a unităților de învățământ  preuniversitar de stat pentru anul școlar 2020 – 2021.

Răspunzând solicitării făcute de Inspectoratul Școlar Județean Mureș, Consiliul Local Luduș a stabilit Rețeaua școlară de pe raza orașului pentru anul școlar 2020 – 2021 după cum urmează: Liceul Tehnologic  nr. 1 (liceu tehnologic profesional), Școala Gimnazială nr. 1 (primar-gimnazial), Școala Gimnazială ”Ion Vlăduțiu” (primar – gimnazial), Grădinița „Căsuța Fermecată” (preșcolari), care are arondate Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 din strada Vânătorilor, Grădinița cu Program Normal nr. 1 din strada Vânătorilor, Grădinița cu Program Normal nr. 2 din strada Crinului, Grădinița cu Program Normal din Gheja, Grădinița cu Program Prelungit din Roșiori, precum și secția CSS pe lângă Grupul Școlar Industrial Luduș.

În anul școlar 2020 – 2021 nu sunt prevăzute desființări sau comasări de școli, singura diferență față de anul precedent fiind schimbarea denumirii din Program Normal în Program Prelungit, deoarece s-a desființat grupa de Program Normal din Roșiori.Inspectoratul Școlar Județean Mureș a acordat avizul conform pentru unitățile de învățământ preuniversitar din orașul Luduș, pentru anul școlar 2020 – 2021, iar Consiliul Local a aprobat proiectul de hotărâre elaborat în acest sens.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Un nou webinar organizat de Elsevier la UMFST

Datorită interesului manifestat față de primul webinar organizat de Elsevier și pentru a veni în …