Dosarele ANL, analizate la Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 302 Vizualizări

Dosarele ANL, analizate la Luduș

Comisia socială pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe și în repartizarea  locuințelor construite prin ANL, comisie constituită prin dispoziția nr. 927 din 20 iulie 2016 emisă de primarul orașului Luduș, Cristian Moldovan, cu modificările ulterioare s-a întrunit în formula Cristian Moldovan, Anca Năsăudean, Claudia Vereș, Gabriela Fleșar, Veronica Iacob.

S-a procedat la analizarea actelor depuse la dosarele solicitanților după care s-au acordat punctaje pentru fiecare dintre cele 18 dosare acceptate. Comisia a întocmit anexa 1 cu lista solicitanților ale căror dosare au fost respinse; anexa 2 cu lista solicitanților care au acces la locuințele construite din fondurile ANL; anexa 3 cu lista de prioritate pentru acordarea locuințelor construite din fondurile ANL.

Procesul verbal al Comisiei sociale a stat la baza întocmirii unui proiect de hotărâre a Consiliului Local pentru aprobarea listei cu privire la stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe construite prin ANL.

Prezentat în ședința Legislativului local, proiectul de hotărâre a fost aprobat în unanimitate.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE