Home / Administratie / Dosarele ANL, analizate la Luduș

Dosarele ANL, analizate la Luduș

Comisia socială pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe și în repartizarea  locuințelor construite prin ANL, comisie constituită prin dispoziția nr. 927 din 20 iulie 2016 emisă de primarul orașului Luduș, Cristian Moldovan, cu modificările ulterioare s-a întrunit în formula Cristian Moldovan, Anca Năsăudean, Claudia Vereș, Gabriela Fleșar, Veronica Iacob.

S-a procedat la analizarea actelor depuse la dosarele solicitanților după care s-au acordat punctaje pentru fiecare dintre cele 18 dosare acceptate. Comisia a întocmit anexa 1 cu lista solicitanților ale căror dosare au fost respinse; anexa 2 cu lista solicitanților care au acces la locuințele construite din fondurile ANL; anexa 3 cu lista de prioritate pentru acordarea locuințelor construite din fondurile ANL.

Procesul verbal al Comisiei sociale a stat la baza întocmirii unui proiect de hotărâre a Consiliului Local pentru aprobarea listei cu privire la stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe construite prin ANL.

Prezentat în ședința Legislativului local, proiectul de hotărâre a fost aprobat în unanimitate.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Tu cum îți dorești să arate Municipiul Reghin în 2027?

Primăria Reghin a demarat studiul sociologic ce va sta la baza elaborării Strategiei Integrate de Dezvoltare …