Femeie ucisă în fața copilului de 6 ani! Detaliile crimei, dezvăluite de Poliția Mureș! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 7685 Vizualizări

Femeie ucisă în fața copilului de 6 ani! Detaliile crimei, dezvăluite de Poliția Mureș!

Joi, 26 martie, în jurul orei 8.40, un echipaj de jandarmi s-a sesizat din oficiu cu privire la producerea unei agresiuni, pe o stradă din municipiul Târgu-Mureș.

”La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii, iar din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că o femeie, de 30 de ani, din comuna Livezeni, ar fi fost agresată de către concubinul acesteia, de 48 de ani. În fapt, cei doi se deplasau cu un autoturism, împreună cu fiul minor, în vârstă de 6 ani, iar ca urmare a unor neînțelegeri, femeia ar fi coborât din autoturism, moment în care bărbatul ar fi coborât după aceasta și cu un obiect înțepător, i-ar fi provocat mai multe leziuni la nivelul abdomenului. Ulterior, bărbatul și-ar fi provocat mai multe leziuni, cu același obiect înțepător, ambii fiind transportați la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale. Din nefericire, femeia a decedat la spital, iar în ceea ce îl privește pe bărbat, acesta a rămas internat în unitatea medicală. Polițiștii nu au fost sesizați anterior cu privire la eventuale fapte asociate violenței în familie în ceea ce privește cele două persoane”, se precizează într-un comunicat remis joi, 26 martie, la ora 18.30, de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit aceleiași surse, cauza se află în urmărirea proprie a unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

”Totodată, în ceea ce îl privește pe minor, acesta se află în îngrijirea bunicilor, cazul urmând a fi supus atenției Direcției Generale de Asistență Socială pentru Protecția Copilului Mureș, în vederea luării măsurilor ce se impun”, se menționează în comunicat.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE