FOTO: Voluntari împotriva răspândirii Covid-19, la Râciu Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 806 Vizualizări

FOTO: Voluntari împotriva răspândirii Covid-19, la Râciu

Reprezentanții Primăriei Râciu, ai SMURD Râciu și consilierul local Ciprian Belean au inițiat o campanie de informare și responsabilizare a cetățenilor din comunitate, în conformitate cu planul de măsuri privind prevenirea răspândirii epidemiei Covid-19 adoptat de Consiliul Local pentru Situații de Urgență al Comunei Râciu.

Campanie ”din casă în casă”

Potrivit informațiilor furnizate de Ciprian Belean, campania se desfășoară pe teren, din casă în casă, astfel încât informațiile vitale despre prevenirea infecției cu Covid-19 să ajungă și la cetățenii care nu au acces la rețelele de socializare.

”Am fost prezenți în localitățile Ulieș și Coasta Mare, unde ne-am bucurat să găsim oameni receptivi. Această campanie va continua, urmând să ne deplasăm pe parcursul următoarelor zile și în celelalte sate din comuna Râciu”, a scris miercuri, 25 martie, pe pagina sa de Facebook, Ciprian Belean.

Grijă față de vârstnici

Un alt obiectiv al campaniei este identificarea cetățenilor cu vârsta peste 65 de ani care nu au susținători sau nu beneficiază de alte forme de ajutor și întrajutorarea acestora ”prin distribuția la domiciliu a alimentelor și medicamentelor în așa manieră încât aceștia să nu fie obligați să se expună în exterior, cu precizarea că valoarea produselor va fi plătită de către fiecare persoană în parte.”

”Pe această cale, vă adresez tuturor rugămintea de a fi responsabili, să tratați cu seriozitate această situație și să nu ieșiți din casă decât în situații justificate. Persoanele cu vârste de peste 65 de ani, care nu au susținători, să apeleze la noi cu încredere pentru a le oferi asistența necesară. Totodată, persoanele care aveți nelămuriri sau întâmpinați situații în care nu știți cum să procedați în această perioadă, nu ezitați să mă contactați pe mine sau pe colegii din Primărie, la numărul de telefon 0752-476.311 sau 0745-297.128. Sănătate tuturor! Dumnezeu să ne ajute, în aceste clipe grele!”, a mai transmis Ciprian Belean.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE