Nicolae Ploeșteanu: ”răspândirea comunitară”, salvarea de răspundere a managerilor de spitale! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 529 Vizualizări

Nicolae Ploeșteanu: ”răspândirea comunitară”, salvarea de răspundere a managerilor de spitale!

Conf. univ. dr. Nicolae Ploeșteanu, membru al colectivului Departamentului E2 – Drept și Administrație Publică din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu-Mureș a demarat miercuri, 25 martie, pe pagina sa de Facebook, un ciclu de postări sub egida ”Lecții de cultură juridică în ceea ce privește Starea de Urgență”.

Primul episod se referă la sintagma de ”răspândire comunitară”, despre care Nicolae Ploeșteanu afirmă că de fapt este o chichiță pentru a exonera de răspundere managerii spitalelor din România.

”De ce Răspândire comunitară?!
Cum putem să aruncăm morții în mare? Simplu, mai bine ar fi să vină marea peste noi! Adică răspândirea comunitară a virusului! Și astfel, toți managerii de spitale vor scăpa de pușcărie!
Spitalele noastre, managerii acestora, numiți politic, în curând schimbați politic și băgați la pușcărie! sunt interesați să nu li se spună că au un „management defectuos”!
Interesul pentru a se declara o Răspândire comunitară este pentru a salva administratorii spitalelor de o RĂSPUNDERE!
Hai să vedem un exemplu! Dacă trece un grup de imigranți ilegal pe la frontieră, de vină este Poliția de frontieră! Dar dacă acel grup „pică din cer”, nu mai este nimeni de vină! Așa este și cu coronavirus: dacă este răspândire comunitară nu mai există răspundere!
Nu este normal ca nimeni să nu răspundă pentru situația actuală, ca în cazul Colectiv! Eventual, doar administratorii privați!
Domnul Vela Marcel, în urmă cu câteva zile, spunea că în România „nu avem răspândire comunitară extinsă”! Ce înseamnă acest lucru? Că nu avem răspândire comunitară? Sau că nu este extinsă?
Vom da „plute” numai la ai noștri!”

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE