Home / Religie / Părintele Daniel Rus întinde o mână de ajutor persoanelor de peste 65 de ani din Goreni

Părintele Daniel Rus întinde o mână de ajutor persoanelor de peste 65 de ani din Goreni

Printre cei care au decis să dea o mână de ajutor persoanelor peste 65 de ani, în ce privește procurarea de alimente, se află și tânărul părintele Daniel Rus, numit recent la conducerea Parohiei  Ortodoxe Goreni.

„Doamne ajută! Datorită măsurilor luate de autorități, persoanele cu vârsta peste 65 de ani au voie sa părăsească locuința, doar în intervalul orar 11- 13. Ca urmare a acestor măsuri, doresc să mă implic și să îi ajut pe credincioșii din parohia noastră. După cum bine știți, datorită renovărilor la casa parohiala, domiciliul îmi este încă în Reghin. Având acea adeverință permanentă, cu care pot călători între Reghin și Goreni, m-am gândit ca unii credincioși au nevoie de medicamente și alimente care nu se pot procura din Goreni și le pot aduce eu. Dacă aveți vecini care știți că sunt singuri și nu au rude în Goreni și nu numai, oricine are nevoie de ajutorul meu, îi stau la dispoziție. De asemenea, îi îndemn și îi rog pe tinerii din parohie să îi ajute pe părinti și bunici. Desigur vă rog să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și să luați măsurile necesare pentru a vă proteja.Vă rog să mă contactați în mesaj privat sau la nr. de telefon: 0786052467”, a precizat părintele Daniel Rus pe pagina de Facebook a Parohiei  Ortodoxe Goreni.

  

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Leco Impex servește clienții și online

Pentru toți cei care au nevoie de utilaje sau piese de schimb pentru activități din …