Home / Administratie / Reghin: Bonificația de 10% la taxe și impozite, prelungită până la 30 iunie 2020

Reghin: Bonificația de 10% la taxe și impozite, prelungită până la 30 iunie 2020

Termenul pentru plata impozitelor și taxelor locale cu bonificație de 10%,  la nivelul municipiului Reghin,  a fost prelungit până la data de 30.06.2020. Conform site-ului Primăriei Reghin,  până la aceeași dată a fost prelungit și termenul de depunere a rapoartelor de evaluare în cazul clădirilor nerezidențiale sau mixte, precum și a oricăror declarații rectificative și cereri pentru acordarea de facilități fiscale, cu termen de depunere la 31.03 a anului fiscal. Bonificația de 10% se acordă la plata integrală a impozitelor pentru anul 2020, în cazul Impozitului pe cladiri, Impozitului pe teren intravilan/extravilan și Impozitului pe mijloace de transport.

Serviciul Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Reghin reamintește cetățenilor  că pentru a reduce aglomerația de la ghișee, și pentru a menține siguranța sanitară, accesul la casierie se va face controlat – câte 2 persoane, cu păstrarea distanței de siguranță. În același timp, pentru achitarea impozitelor și taxelor către bugetul local recomandăm folosirea modalităților alternative de plată, care nu necesită deplasarea la sediul primăriei

Plata online se poate face pe site-ul www.ghiseul.ro, plata realizându-se prin intermediul cardului bancar, fără commission. În ce privește consultarea obligațiilor de plată, acesta se poate realiza prin accesarea paginii de internet www.primariareghin.ro/ro/primaria-reghin/impozite-si-taxe/mesaje-taxe-si-impozite/

 Plata prin ordin de plată sau foaie de vărsământ

 Viramentul se poate realiza la orice bancă, specificând pe documentul de plată următoarele date:

-datele de identificare ale Municipiului Reghin ( CUI – 3675258)

-datele de identificare ale contribuabilului

-denumirea impozitului și contul IBAN deschis la Trezoreria Reghin.

Declarațiile de impunere pentru stabilirea impozitului pe clădiri, teren, autovehicule sau alte taxe se vor depune online pe adresa de email:  office@primariareghin.ro , evitând astfel deplasarea la sediul Primăriei Municipiului Reghin.

Lista formularelor necesare : www.primariareghin.ro/ro/primaria-reghin/impozite-si-taxe/acte-necesare-si-formulare/

Audiențe online : calinsuciu@primariareghin.ro

Telefon serviciu : 0745 – 171603

Tel. 0265-511112; fax – 0265-512542

Șef serviciu – Suciu Gheorghe Călin

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Rămas bun, Reghina Fărcaș!

Reghina Fărcaș, fostă directoare a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Mureș, a încetat …