VIDEO: Dorin Florea, mesaj către târgumureșeni Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6688 Vizualizări

VIDEO: Dorin Florea, mesaj către târgumureșeni

Primarul municipiului Târgu-Mureș, dr. Dorin Florea, a transmis joi, 26 martie, pa pagina sa de Facebook, un apel la responsabilitate către cetățenii municipiului, în contextul declarării stării de urgență din cauza pandemiei de Covid-19.

”Stimați târgumureșeni, în mijlocul acestei pandemii cred că ar fi momentul să facem o reflexie serioasă! Trebuie să fim conștienți cu toții, că lucrurile nu vor mai fi la fel de acum înainte! Acest virus ne arată foarte clar slăbiciunile oamenilor și cred că sunt multe aspecte care trebuie analizate. Suntem tot mai conștienți de faptul că multe depind de noi, de fiecare în parte. Sub ochii noștri s-au întâmplat atâtea erori, și suntem la fel de responsabili pentru ele, deoarece, în superficialitatea noastră, le-am acceptat sau nu ne-a păsat. Vă recomand ca în momentul acesta, în timp ce stați în casă, și vă recomand să stați în casă, să analizați cu mare responsabilitate și cu înțelepciune fiecare gest și fiecare decizie pe care o vom lua de acum înainte. În încheierea acestui mesaj aș dori sa-l felicit pe parlamentarul Vass Levente, singurul parlamentar de Mureș care a participat la ședința Comitetului Local pentru Situații de Urgență, venind cu o propunere de sprijinire a oamenilor în aceste situații de criză, prin intermediul unor ONG-uri”, a transmis dr. Dorin Florea.

 

Îndemn de susținere a producătorilor locali

Într-o altă postare, edilul șef al ”Orașului trandafirilor” îi îndeamnă pe târgumureșeni să apeleze la autorități ori de câte ori situația se impune.

”Fiți responsabili! Rog târgumureșenii să fie atenți, în aceste zile, mai mult ca oricând la cine sună la ușă! După cum bine știm, în țară nu au intrat doar românii de bună credință, dar și multe persoane certate cu legea. Vă rog să semnalați orice problemă la poliție, protejați-vă pe dumneavoastră și proprietățile pe care le dețineți! Nu deschideți ușa necunoscuților, informați-vă doar din surse oficiale!”, a precizat dr. Dorin Florea.

Nu în ultimul rând, primarul municipiului Târgu-Mureș s-a adresat cu un mesaj și producătorilor locali, îndemnându-i pe cetățeni să consume, în primul rând, produse locale.
”Fac un apel la un gest firesc! În această perioadă dificilă, pentru a ajuta micii producători să-și păstreze angajații, cumpărați produse locale! Există oferte variate, de la produsele de patiserie și lactate, până la brânzeturi și produse de carmangerie, toate provenind de la producătorii autohtoni. Nu consider că e un efort pentru cetățeni un astfel de gest, deoarece cunoaștem deja produsele de calitate și suntem obișnuiți cu ele”, a punctat dr. Dorin Florea.

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE