Mureș: Nereguli noi constatate de Garda Forestieră! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1117 Vizualizări

Mureș: Nereguli noi constatate de Garda Forestieră!

Garda Forestieră Brașov a întreprins, în perioada 16 – 20 martie, acțiuni specifice de control în județul Mureș, atât cu personalul propriu, cât și cu cel al instituțiilor partenere,

Potrivit Biroului de presă al instituției, în perioada raportată s-au efectuat două acțiuni de control pentru circulația materialului lemnos și proveniența materialului lemnos și control instalații debitat, fiind confiscată valoric cantitatea de 576 de metri cubi de material lemnos și confiscată fizic cantitatea de 18 metri cubi de lemn lucru/lemn foc -specii DT.

”În urma neregulilor constatate, s-au aplicat sancțiuni contravenționale în cuantum de 5.000 de lei”, se menționează în comunicat.

Conform aceleiași surse, în aceeași perioadă s-a realizat și un control de fond integral/ parțial în fondul forestier și au fost verificate două sesizări cu diverse tematici – tăieri ilegale, exploatări forestiere, reduceri de fond forestier, transporturi ilegale de materiale lemnoase, etc.

”În urma neregulilor constatate, s-au aplicat sancțiuni contravenționale în cuantum de 2.000 de lei”, a transmis Biroul de Presă al Gărzii Forestiere Brașov.

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE