Home / Sanatate / VĂ RUGĂM SĂ DISTRIBUIȚI! ”#FiiSolidar”, campanie lansată de Prefectura Mureș și Crucea Roșie Mureș!

VĂ RUGĂM SĂ DISTRIBUIȚI! ”#FiiSolidar”, campanie lansată de Prefectura Mureș și Crucea Roșie Mureș!

Distribuie

Instituția Prefectului – Județul Mureș și Crucea Roșie Română – Filiala Mureș își unesc forțele în cadrul campaniei “Fii solidar”.

Potrivit Biroului de presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș, ”în vremuri dificile, solidaritatea între oamenii dintr-o comunitate contribuie decisiv la sprijinirea celor din categoriile vulnerabile”, iar obiectivul principal al campaniei este crearea unui grup puternic de voluntari gata să sprijine eforturile autorităților în gestionarea situației “Coronavirus”.

“Instituția Prefectului -Județul Mureș a primit, în ultimele zile, un număr impresionant de apeluri și mesaje, prin care companii private, ONG-uri și persoane fizice își oferă sprijinul voluntar în desfăşurarea activităţilor privind gestionarea situației create de Covid-19. În acest moment, la nivelul județului Mureș, situația este gestionată în parametri normali de instituțiile statului, însă un grup puternic de voluntari ne va ajuta să fim mai pregătiți atunci când situația o va cere”, a declarat Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

Se caută donatori și voluntari

Pentru a veni în întâmpinarea propunerilor primite, Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş a decis formarea Grupului de Voluntariat, în parteneriat cu Crucea Roșie Română – Filiala Mureș.

“Mandatul Crucii Roșii Române, în pandemia ce ne-a lovit, este de a asista persoanele fără aparținători, aflate în autoizolare sau izolare, cu produse alimentare de bază și produse de igienă, conform normelor și standardelor organizației în situații de urgență. Toți cei care doresc să își manifeste solidaritatea, o pot face donând în contul RO 89 RNCB 0193 0159 7034 0001, deschis la BCR Central Târgu-Mureș”, a precizat Magda Bercea, directoarea Crucii Roșie Română – Filiala Mureș.

Instituția Prefectului – Județul Mureș și Crucea Roșie Română – Filiala Mureș invită grupuri, ONG-uri și persoane fizice să se înscrie în baza de date a proiectului “Fii Solidar”, modalitatea de înscriere în baza de date fiind trimiterea unui e-mail care să cuprindă intenția de înscriere la adresa de email mures@crucearosie.ro.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.