Home / Slider / Mureș: Amenzi de peste 350.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor anti Covid-19!

Mureș: Amenzi de peste 350.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor anti Covid-19!

Distribuie

Biroul de presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș a anunțat sâmbătă, 28 martie, prin intermediul unui comunicat, că în cursul zilei de vineri, 27 martie, forţele de ordine au acţionat integrat, în echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari pentru impunerea normelor legale, instituite pe perioada stării de urgenţă.

”Peste 340 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au desfășurat peste 650 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii Covid-19. A fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 2.650 de persoane și peste 220 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite. Pentru abaterile constatate, cu privire la interdicţiile instituite, forțele de ordine au aplicat 423 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 371.000 de lei. Majoritatea dintre acestea au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform Ordonanțelor Militare nr. 2 și 3. Totodată, trei persoane au fost mutate din izolare la domiciliu în carantină instituționalizată, întrucât nu au respectat prevederile legale incidente. Au fost controlate în trafic peste 830 de autovehicule și legitimate peste 2.400 de persoane. Totodată, poliţiştii au continuat verificările care vizează descurajarea şi prevenirea apariţiei unor practici comerciale ilicite, care să afecteze interesele cetăţenilor”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.