Home / Administratie / Ungheni: Proiect de 6,5 milioane de lei pentru modernizarea unor străzi

Ungheni: Proiect de 6,5 milioane de lei pentru modernizarea unor străzi

Distribuie

Primăria orașului Ungheni a demarat o licitație în valoare de 6.554.650 de lei, fără TVA, pentru execuția lucrărilor din cadrul proiectului ”Modernizarea unor străzi din Orașul Ungheni”, informează www.licitatia.ro.

Potrivit aceleiași surse, lungimea străzilor modernizate va fi de 7 kilometri, termenul limită pentru depunerea ofertelor este 15 aprilie 2020, iar în proiect sunt incluse următoarele străzi: Mălinului, Catedralei, Bisericii, Rozelor, Iasomiei, Mecanizatorilor, Nucilor, Rapsodiei, Florilor, Salcâmului, Magnoliei, Prieteniei, Viitorului – din orașul Ungheni, respectiv Paroște, Busuiocului, Eroilor, Înfrățirii și Păcii – din localitatea Vidrasău, Delniței, Înfrățirii și CAP-ului – din localitatea Morești.

Despre www.licitatia.ro

Pagina web www.licitatia.ro furnizează servicii de monitorizare a licitațiilor publice din România și UE pentru o gamă variată de domenii, precum și rapoarte detaliate care conțin texte și grafice, prin intermediul unei aplicații unice în țară, despre câștigătorii și organizatorii licitațiilor publice din România.

Totodată, www.licitatia.ro este lider în monitorizarea licitațiilor publice din România, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul achizițiilor publice, iar lista serviciilor furnizate este întregită cu înregistrarea societăților în SEAP/SICAP, recuperarea sau reînnoirea certificatelor digitale și consultanță în domeniul achizițiilor publice.

Informații suplimentare despre serviciile furnizate de pagina web www.licitatia.ro pot fi obținute la numărul de telefon 0757-113.318.

Alex TOTH

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ședință de lucru la Consiliul Județean Mureș

Distribuie DISPOZIŢIA NR. 87din 15 martie 2024privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică ordinară …

1 comentariu

  1. Au început prea repede, alegerile locale vor fi amânate! 🤭

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.