Ungheni: Proiect de 6,5 milioane de lei pentru modernizarea unor străzi Administratie
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 1375 Vizualizări

Ungheni: Proiect de 6,5 milioane de lei pentru modernizarea unor străzi

Primăria orașului Ungheni a demarat o licitație în valoare de 6.554.650 de lei, fără TVA, pentru execuția lucrărilor din cadrul proiectului ”Modernizarea unor străzi din Orașul Ungheni”, informează www.licitatia.ro.

Potrivit aceleiași surse, lungimea străzilor modernizate va fi de 7 kilometri, termenul limită pentru depunerea ofertelor este 15 aprilie 2020, iar în proiect sunt incluse următoarele străzi: Mălinului, Catedralei, Bisericii, Rozelor, Iasomiei, Mecanizatorilor, Nucilor, Rapsodiei, Florilor, Salcâmului, Magnoliei, Prieteniei, Viitorului – din orașul Ungheni, respectiv Paroște, Busuiocului, Eroilor, Înfrățirii și Păcii – din localitatea Vidrasău, Delniței, Înfrățirii și CAP-ului – din localitatea Morești.

Despre www.licitatia.ro

Pagina web www.licitatia.ro furnizează servicii de monitorizare a licitațiilor publice din România și UE pentru o gamă variată de domenii, precum și rapoarte detaliate care conțin texte și grafice, prin intermediul unei aplicații unice în țară, despre câștigătorii și organizatorii licitațiilor publice din România.

Totodată, www.licitatia.ro este lider în monitorizarea licitațiilor publice din România, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul achizițiilor publice, iar lista serviciilor furnizate este întregită cu înregistrarea societăților în SEAP/SICAP, recuperarea sau reînnoirea certificatelor digitale și consultanță în domeniul achizițiilor publice.

Informații suplimentare despre serviciile furnizate de pagina web www.licitatia.ro pot fi obținute la numărul de telefon 0757-113.318.

Alex TOTH

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE