Home / Administratie / Anunț important făcut de Casa Județeană de Pensii Mureș!

Anunț important făcut de Casa Județeană de Pensii Mureș!

Conducerea Casei Județene de Pensii Mureș a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că începând cu data de 26 martie, pe toată durata decretării stării de urgență, activitatea de relații cu publicul a instituției se desfășoară exclusiv telefonic, la numerele 0723-313441, 0265-311.021, 0265-262.018, 0265-264.188 și 0265-232.961. Pentru relația cu cabinetele de expertiză medicală, numerele de telefon recomandate sunt 0741-732.187 și 0741-683.128.

De asemenea, reprezentanții Casei Județene de Pensii Mureș au pus la dispoziție și două adrese de e-mail, respectiv cjpmures@cjpmures.ro și  mures.pi@cnpp.ro.

”Dorim să informăm publicul nostru și pe toți beneficiarii drepturilor de prestații sociale din județul Mureș că activitatea curentă de stabilire și plată a pensiilor și indemnizațiilor se derulează normal, drepturile de pensii se calculează și se plătesc la termenele legale și suntem permanent în contact telefonic sau prin e-mail cu toți solicitanții, pentru orice întrebări sau lămuriri legate de activitatea instituției”, a transmis conducerea Casei Județene de Pensii Mureș.(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Gândurile primarilor mureșeni de Ziua Internațională a Copilului

Una din cele mai sincere și mai minunate sărbători, Ziua Internațională a Copilului,  marcată pe …