Home / Slider / FOTO: Târgu-Mureș: mașină intrată într-un cap de pod!

FOTO: Târgu-Mureș: mașină intrată într-un cap de pod!

Distribuie

Un accident rutier s-a petrecut duminică, 29 martie, în jurul orei 15.30, pe strada Voinicenilor din municipiul Târgu-Mureș.

Potrivit unor martori, șoferul unui autoturism marca Mercedes a circulat cu viteză neadaptată, a pierdut controlul asupra mașinii și s-a oprit într-un cap de pod. Din fericire, în urma impactului conducătorul auto a scăpat cu viață.

Vom reveni cu informații din partea autorităților.

UPDATE 1:

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a comunicat următoarele:

”Astăzi, în jurul orei 15.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Voinicenilor din municipiul Târgu Mureș, cu implicarea unui autoturism. Din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că un bărbat, de 43 de ani, din comuna Râciu, în timp ce conducea un autoturism din direcția Târgu Mureș spre localitatea Voiniceni, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod, pe sensul său de deplasare. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la U.P.U. Târgu Mureș în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, acestuia i-a rezultat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i totodată recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.”

(Redacția/ Foto: Elekes Laszlo, Hang Ana Lucia – Info Trafic Targu Mures + Radare)

 

 

De asemenea, verificati

Impact între o autoutilitară și un autoturism, în Albești

Distribuie Pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara au fost solicitați să intervină marți, 16 aprilie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.