Home / Sighișoara / VIDEO: 60 de tăurași salvați din autocamionul răsturnat lângă Sighișoara!

VIDEO: 60 de tăurași salvați din autocamionul răsturnat lângă Sighișoara!

Distribuie

Un autocamion care transporta 60 de tăurași s-a răsturnat, duminică, seara, pe E 60, în apropierea localității mureșene Hetiur. Grație intervenției promptă și corectă a autorităților, toți cei 60 de tăurași au fost salvați din autocamionul răsturnat.

 

La locul accidentului, care s-a soldat cu o victimă decedată, s-a deplasat și fostul prefect al județului Mureș, dr. Lucian Goga, care ocupă funcția de director executiv adjunct al Direcției Sanitar Veterinare și penru Siguranța Alimentelor Mureș, care a postat apoi, pe pagina sa de Facebook, următorul text:

”În seara zilei de 28 martie am fost anunțat telefonic de dispeceratul 112 că un camion de tip TIR încărcat cu bovine s-a răsturnat pe E 60 lângă Sighișoara, în apropierea localității Hetiur. M-am deplasat de urgență împreună cu colegul de la CSVSAO Sighișoara, dr. Secasan Ovidiu, petru a evalua starea de sănătate a celor 60 de tăurași încărcați în camion. În urma unei operațiuni lungi și anevoioase de salvare, toate animalele au fost salvate, starea lor de sănătate fiind bună. Felicitări tuturor celor implicați pentru modul în care au acționat!!!”

(Redacția)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.