Home / Slider / RESPECT! Colectivul unui centru de vârstnici din Mureș, în carantină voluntară pentru protejarea rezidenților!

RESPECT! Colectivul unui centru de vârstnici din Mureș, în carantină voluntară pentru protejarea rezidenților!

Reprezentanții Centrului rezidențial pentru vârstnici Valea Izvoarelor au anunțat luni, 29 martie, că un grup de angajați va intra în carantină voluntară pentru o perioadă de 14 zile.

”Pentru a preveni și limita eventualele îmbolnăviri cu noul coronavirus în rândul celor 120 de părinți și bunici de care avem grijă la Rezidența pentru vârstnici Valea Izvoarelor începând cu data de 30 martie 2020, ora 7.00, am instaurat proactiv carantina voluntară pentru o perioadă de 14 zile. Astfel, un grup format din 20 de colegi, un nucleu de bază care se implică în această nouă etapă a luptei împotriva Covid-19, nu va părăsi Rezidența pentru 14 zile. Acest grup operativ a acceptat să rămână în permanență alături de părinții și bunicii pe care îi îngrijim, pentru următoarele săptămâni sau luni în care criza coronavirus își va atinge apogeul. Așteptăm cu nerăbdare ziua în care ne putem relua activitățile obișnuite și nu avem nicio îndoială că acționând împreună vom ajunge acolo”, se precizează în mesajul făcut public pe rețeaua de socializare Facebook.

(Redacția)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Corneliu Florin Buicu a dovedit şi dovedeşte că Sănătatea nu are culoare politică

Iniţiator al numeroase legi care vin să reglementeze aspecte uitate, dacă ne gândim la profesioniştii …