Se caută voluntari pentru programul ”Am nevoie de ajutor!” Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 602 Vizualizări

Se caută voluntari pentru programul ”Am nevoie de ajutor!”

Aproape 60 de voluntari au răspuns apelului lansat de Soós Zoltán în cadrul programului „Am nevoie de ajutor!” pentru sprijinirea persoanelor în vârstă.
La acțiune participă și reprezentanți ai UDMR Mureș împreună cu Organizația de Femei, organizația MIET – ai căror tineri voluntari se află deja pe teren pentru a ajuta.


„Este extrem de important să-i ajutăm pe acei târgumureșeni vârstnici, care din cauza riscurilor trebuie să rămână acasă și nici cei apropiați lor nu-i pot ajuta. Astfel, îi ajutăm noi la cumpărarea alimentelor și a medicamentelor. Pe această cale vă rog să ne comunicați cât mai curând posibil dacă cunoașteți astfel de persoane în anturajul dumneavoastră, deoarece poate că această informație nu ajunge la ele! Trebuie să lucrăm împreună!”, a declarat Soós Zoltán, directorul Muzeului Județean Mureș, într-un interviu acordat portalului marosvasarhelyiek.ro.
Inițiativa poate fi urmărită și pe web, www.sooszoltan.ro, unde orice persoană interesată poate aplica pentru voluntariat sau ajutor, iar informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0721.297.417.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE