Home / Administratie / Mureș: Parteneriat pentru limitarea și prevenirea îmbolnăvirilor cu Covid-19

Mureș: Parteneriat pentru limitarea și prevenirea îmbolnăvirilor cu Covid-19

Consilierii județeni mureșeni au aprobat marți, 31 martie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, demararea unui program de interes public județean intitulat ”Limitarea și prevenirea îmbolnăvirilor cu Covid-19”, derulat în colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) ”Horea” al județului Mureș.

Buget de 56.300 de lei

Potrivit președintelui Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, conducerea ISU ”Horea” al județului Mureș a înaintat, în data de 26 martie 2020, o propunere pentru implementarea programului județean ”Limitarea și prevenirea îmbolnăvirilor cu Covid-19” cu scopul de a gestiona în condiții de siguranță protecția personalului de la ISU ”Horea” al județului Mureș care intervine la persoanele suspectate sau confirmate cu coronavirusul Covid-19.

”Siguranța comunității mureșene reprezintă misiunea comună a mai multor instituții, care, alături și cu susținerea autorităților locale, respectiv județene, trebuie să își unească și să își sincronizeze eforturile în vederea limitării și prevenirii îmbolnăvirilor cu Covid-19”, a precizat Péter Ferenc.

Președintele Consiliului Județean Mureș a mai precizat că bugetul total al programului este de 56.300 de lei, din care contribuția ISU ”Horea” al județului Mureș este de 7.500 de lei, iar a Consiliului Județean Mureș de 48.800 de lei.

”Prin acest program se urmărește achiziționarea unor echipamente profesionale de dezinfecție biologică, soluții de dezinfecție, respectiv costume de protecție chimică și biologică”, a subliniat Péter Ferenc.

Alex TOTH

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Navetiștii din Cotuș (Sângeorgiu de Mureș), umiliți pe banii lor!

O cititoare a cotidianului Zi de Zi din satul Cotuș, aparținător comunei Sângeorgiu de Mureș, …