Home / Slider / RESPECT! Voluntarii unor ONG-uri mureșene asigură masă caldă pentru nevoiași în timp de pandemie!

RESPECT! Voluntarii unor ONG-uri mureșene asigură masă caldă pentru nevoiași în timp de pandemie!

Voluntarii Covid-Aid din Târgu-Mureș inițiază o campanie de donații de alimente de bază și/sau bani pentru persoanele care au nevoie de o masă caldă în această situație de criză.

”La această inițiativă s-au alăturat până în prezent Fundația Alpha Transilvană, a cărei bucătărie socială va prepara mâncarea caldă, și Asociația Divers, prin care donațiile vor ajunge la cei care au cea mai mare nevoie de sprijin. Dacă va exista solidaritate și efort comunitar, vom putea să asigurăm cel puțin de trei ori pe săptămână o masă caldă pentru nevoiași. E nevoie în primul rând de alimente de bază – cartofi, varză, fasole, orez, tăiței, carne, ulei, făină, făină de porumb, ceapă, pâine, fructe etc., ambalaje – caserole și fonduri pentru cumpărarea alimentelor. Mulți dintre noi suntem afectați de criză în multe feluri. Cei care își permit să ajute în circumstanțele actuale, care se simt responsabili pentru comunitatea în care trăim, sunt invitați să se alăture inițiativei noastre”, a precizat Maria Koreck, președintele Asociației Divers.

Pe această cale, firmele și persoanel fizice sunt rugate să sprijine inițiativa. În acest sens, donațiile de alimente pot fi anunțate pentru a putea fi colectate la numerele de telefon 0722-318.605, 0265-311.727 între orele 10.00 – 19.00, sau prin e-mail la office@divers.org.ro.

Totodată, mureșenii cu dare de mână sunt invitați să doneze bani la numărul de cont bancar RO52CECEB00030RON0362124 (pentru Asociatia Divers) sau online la http://www.divers.org.ro/asociatia-divers/donatii.html!

”Vă rugăm să indicați scopul transferului la transferul banilor: „ajutor covid Târgu-Mureș, catering”. Solicitanții de ajutor alimentar (masă caldă) se primesc la 0265-311.727 sau https://ms-covid.aid.org.ro/.

Cei care doresc să devină voluntari COVID-AID se pot înscrie la adresa https://ms-covid.aid.org.ro/#help #covidaidmarosvasarhely”, a mai transmis Maria Koreck.

Alex TOTH

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Constantin Fiscu (PNL) vrea să fie ”primarul tuturor sighișorenilor”

Președintele Partidului Național Liberal (PNL) Mureș, senatorul Cristian Chirteș, a anunțat miercuri, 1 iulie, într-o …