Home / Business / zi-de-zi.ro, 478.658 de unici în martie 2020! Trei RECORDURI online, SPULBERATE!

zi-de-zi.ro, 478.658 de unici în martie 2020! Trei RECORDURI online, SPULBERATE!

Distribuie

Site-ul cotidianului Zi de Zi, www.zi-de-zi.ro, a înregistrat în luna martie 2020 o audiență record pentru portalurile de știri din județul Mureș. Astfel, în luna care a trecut platforma de știri www.zi-de-zi.ro a înregistrat nu mai puțin de 478.658 de vizitatori unici, potrivit informațiilor furnizate de Trafic.ro, ceea ce constituie un record pentru județul Mureș!

Totodată, în luna martie 2020 echipa Zi de Zi a stabilit un nou record de audiență într-o singură zi, respectiv în data de 15 martie 2020, când ne-au citit 88.896 de unici!

Tot la capitolul recorduri amintim știrea ”Scandalos! În plină pandemie de coronavirus procurorii îi fac dosar penal lui Raed Arafat”, publicată în data de 14 martie 2020, care a fost lecturată de peste 130.800 de ori! Același material a strâns și 26.000 de like-uri din partea utilizatorilor rețelei de socializare Facebook!

Sursă de știri consistentă și veridică

Echipa Zi de Zi, singurul ziarul mureșean audiat BRAT și membru SATI, consideră că la fel de importantă ca audiența este și consistența paginii web www.zi-de-zi.ro, care în luna martie 2020 a publicat 821 de materiale informative asumate de o echipă redacțională reală (în medie 26,4/zi) din domenii variate cum ar fi: Eveniment, Administrație, Politică, Sănătate, Social, Învățământ, Economic, Sport, Agricultură și chiar Monden.

În aceeași ordine de idei, în primele trei luni ale acestui an pagina web www.zi-de-zi.ro a publicat în total 1.935 de materiale informative (în medie 21,5/zi), cu mult peste alte portaluri de știri din județul Mureș.

Vă mulțumim pentru că ne citiți!

Echipa Zi de Zi – ”o parte din viața ta”!

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Servicii de cantină socială achiziționate de Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș

Distribuie Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș, în calitate de autoritate contractantă, anunță operatorii economici …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.