RESPECT! Medicul mureșean Cristian Boeriu, voluntar în echipa care luptă împotriva Covid-19! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1324 Vizualizări

RESPECT! Medicul mureșean Cristian Boeriu, voluntar în echipa care luptă împotriva Covid-19!

În urma discuțiilor inițiate de prefectul județului Mureș, Mara Togănel, conf. univ. dr. Cristian Boeriu s-a alăturat începând d ejoi, 2 aprilie, echipei de coordonare a acțiunilor de luptă împotriva răspândirii Covid-19 în județul Mureș.

“Având în vedere situația fără precedent determinată de pandemia SARS-CoV-2, la solicitarea doamnei prefect Mara Togănel, m-am alăturat echipei de coordonare a acțiunilor de luptă împotriva Covid-19 constituită la nivelul Instituției Prefectului-Județul Mureș. Sunt onorat de încrederea care mi-a fost acordată și mă voi implica în totalitate în acțiunile care vor urma, pentru limitarea efectelor acestei pandemii,” a declarat dr. Cristian Boeriu.

Fostul coordonator al SMURD Târgu-Mureș va avea o funcție neretribuită pentru activitatea pe care o va desfășura în funcția de consilier al prefectului pe probleme speciale.

”Îi mulțumesc domnului conferențiar universitar și sunt încredințată că împreună vom reuși să luăm cele mai bune măsuri pentru limitarea răspândirii noului virus. Dr. Cristian Boeriu va fi consilierul prefectului pe probleme speciale, iar activitatea domniei sale este neremunerată. Încă o dată, vă mulțumesc domnule doctor că vă puneți în slujba mureșenilor experiența de peste 25 în cadrul SMURD”, a precizat Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE