Spitale din Mureș, pe lista spitalelor de suport pentru pacienții cu Covid-19 Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1906 Vizualizări

Spitale din Mureș, pe lista spitalelor de suport pentru pacienții cu Covid-19

Trei spitale din județul Mureș au fost incluse în Planul de măsuri pentru pregătirea spitalelor în contextul epidemiei de coronavirus Covid-19, document întocmit de conducerea Ministerului Sănătății, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 263 din 31 martie 2020. Planul conține și lista spitalelor de suport pentru pacienții testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Potrivit sursei citate, pe lista spitalelor de suport pentru pacienții testați pozitiv cu Covid-19 se află Spitalul Clinic Județean Mureș, Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș – corp clădire Chirurgie infantilă și Spitalul Municipal Sighișoara – compartiment Pneumologie.

Autorii Planului au stabilit și unitățile spitalicești care dețin maternități unde vor fi tratate femeile însărcinate infectate cu noul coronavirus (Spitalul Clinic Județean Mureș și Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș – corp clădire Chirurgie infantilă), precum și unitățile de dializă pentru pacienți cu Covid-19 (toate centrele de dializă – tură suplimentară, Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș – cazurile grave și critice).

(Redacția)

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE